Nicoleta Luciu, din nou în formă! Vedeta a slăbit 13 kilograme într-o lună după ce a renunţat definitiv la ACEST aliment

Se apropie vara şi Nicoleta Luciu vrea să fie într-o formă de invidiat. Vedeta s-a pus pe slăbit după ce în iarna s-a îngrăşat considerabil din cauza mâncării foarte gustoase şi apetisante din Miercurea Ciuc. 

RomaniaTV.net
29 apr. 2017, 10:54
Nicoleta Luciu, din nou în formă! Vedeta a slăbit 13 kilograme într-o lună după ce a renunţat definitiv la ACEST aliment

De Crăciun m-am îngrăşat şi eu puţin şi am dus îngrăşarea asta undeva spre 70 de kilograme, avand in vedere că aici se mănâncă foarte frumos şi sănătos, frumos la genul că arată foarte bine toate platourile pe care le pui pe masă în momentul în care ai musafiri, adică slăninuţă, brânzică, ceapă roşie. Acum o lună de zile m-am pus pe slăbit. Dacă tot a venit primăvara e important să ne menţinem în formă cu ce e pe piaţă”, a spus Nicoleta Luciu.

Vedeta este foarte mândră de faptul că doar într-o lună de zile a reuşit să dea jos 13 kilograme. Ea a mărturist că a renunţat de tot la pâine:

„Având în vedere că culoarea verde e la modă primăvara, am dat iama în verdeaţă. Fără pâine, fără nimic! O singură lingură de cereale, griş, hamei, grâu fiert, quinoa, tapioca, seminţe de chia şi tot aşa. Treisprezece kilograme într-o lună, povesteşte Nicoleta Luciu.