Nicoleta Svarlefus: Venus în Scorpion. Cum sunt afectate zodiile, dar şi care este nativul care dă lovitura până pe 1 decembrie

Nicoleta Svârlefus ne explică ce se întâmplă odată cu intrarea lui Venus în scorpion care va sta în această zodie până pe data de 1 decembrie 2017. Astrologul explică că este o perioadă majoritar benefică, dar avertizeaza unii nativi că este necesar să întreprindă multe acţiuni pentru a evita problemele.

14 nov. 2017, 16:11
Nicoleta Svarlefus: Venus în Scorpion. Cum sunt afectate zodiile, dar şi care este nativul care dă lovitura până pe 1 decembrie

1. Se activeaza latura obscura, dosita, ascunsa a unei relatii afective. Daca pana mai ieri ti se parea ca stii ce-i in relatia ta, acum s-ar putea sa vezi ca nu stii. Credeai c-ai depasit niste momente grele din viata ta intima? Ei bine, ele continua sa lucreze.

Pot reveni acum niste emotii traumatizante in cuplu, semn ca ele n-au fost depasite, modificate, rezolvate. Se reactiveaza tiparul energetic al acelui tip de relatie afectiva care vine cu o doza toxica de rezistenta, de obsesie, de „not let go”.

Poti atrage exact scenariile de care te temi, lucrurile vin pe fricile tale, pe ce proiectezi si nu vrei sa arati.

2. Ti se pare mai de interes o relatie intima in masura in care ea produce suferinta, ai o chimie speciala cu un partener insuportabil, problematic. Masori valoarea unei aproprieri intime prin neplacerea si chinul prin care-l produce.

 

Citeste horoscopul complet pe teotrandafir.com