Lideri PSD, audiaţi la DNA. Bădălău: Nu pot să spun că a fost o surpriză plăcută. Manda: Sunt martor UPDATE

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, s-a prezentat, marți, la DNA pentru a fi audiat. La plecarea de la DNA, Bădălău nu a spus nici calitatea în care a fost chemat şi nici dosarul în care a fost citat. La Direcţia anticorupţie au ajuns marţi şi Claudiu Manda, vicepreşedintele Senatului, dar şi Gabriel Vlase, şeful SIE, a anunţat România TV. Potrivit sursei citate, toţi ar fi dat declarații de martor în dosarul Tel Drum, instrumentat de procuroarea Alexandra Lăncrăjan. În acest dosar mai sunt citați și Dumitru Buzatu și Paul Stănescu. Cu toții au particpat în 2014, împreună cu Liviu Dragnea, la o partidă de vânătoare în Teleorman.

RomaniaTV.net
13 nov. 2018, 13:17
Lideri PSD, audiaţi la DNA. Bădălău: Nu pot să spun că a fost o surpriză plăcută. Manda: Sunt martor UPDATE

UPDATE Claudiu Manda, vicepreşedintele Senatului, a fost audiat, marţi, la DNA, într-un dosar de corupţie în care are calitatea de martor.

La ieşirea de la DNA, Manda a spus că a fost invitat în calitate de martor şi pleacă tot cu aceeaşi calitate.

Claudiu Manda a precizat că nu poate da niciun detaliu despre dosarul în care a fost audiat.

Întrebat dacă a fost vreodată la pescuit cu Liviu Dragnea în Balta Belina, Manda a repetat că nu poate da niciun detaliu.

Tot marţi a fost audiat la DNA şi senatorul PSD Niculae Bădălău.

_________
 
Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, s-a prezentat, marți, la DNA pentru a fi audiat. La plecarea de la DNA, Bădălău nu a spus nici calitatea în care a fost chemat şi nici dosarul în care a fost citat.

„Am fost ca orice cetatean normal, am dat curs invitatiei. Am declarat ce stiam, nu pot sa spun ca a fost o surpriza placuta”, a declarat Niculae Bădălău după audierea de la DNA, precizând că nu a fost citat nici în dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu, nici în legătură cu dosarul Tel Drum. 

La sediul DNA a ajuns marţi şi Claudiu Manda. Nu se știe în ce dosar și în ce calitate a fost chemat. Claudiu Manda este vicepreședintele Senatului, dar şi preşedintele Comisiei parlamentare de control al SRI.