Niculae Bădălău, PSD: Oamenii trebuie să voteze responsabil, nu să se mai vândă pe tot felul de pachete

Oamenii trebuie să înţeleagă că votul trebuie dat cu responsabilitate şi că nu mai trebuie să vândă 'pe tot felul de pachete, pacheţele şi un pui' la fiecare patru ani, a declarat joi preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, citat de Agerpres.

RomaniaTV.net
24 apr. 2014, 14:12
Niculae Bădălău, PSD: Oamenii trebuie să voteze responsabil, nu să se mai vândă pe tot felul de pachete

‘Urmează o campanie electorală grea, dar sunt convins că vom avea succes şi consider că trebuie să avem o cu totul altă abordare în sensul că trebuie să îi facem pe oameni să înţeleagă să nu se mai vândă pe tot felul de pachete, pacheţele şi un pui la fiecare patru ani şi că trebuie ca votul să fie dat cu responsabilitate’, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, senatorul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău.

El a adăugat faptul că este total împotriva mitei electorale şi nu va accepta să se întâmple acest lucru.

Totodată, Bădălău a spus că social-democraţii vor încerca, în campania electorală, să convingă cât mai mulţi oameni să vină la vot.

‘Nu vreau să spun neapărat un procent privind rezultatul pe care îl vom avea la europarlamentare, dar sunt sigur că PSD va avea succes pentru că are pe liste oameni de calitate şi care au demonstrat ceva pentru România’, a subliniat senatorul PSD.