Nicuşor Constantinescu a fost dus la spital din sala de judecată pentru stabilizarea tensiunii

Procesul în care este judecat fostul președinte al Consiliului Județean (CJ) Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost suspendat miercuri, la cererea medicilor, pentru a-i acorda asistență medicală de urgență la spital, după ce inculpatul a acuzat probleme medicale.

08 iun. 2016, 10:05
Nicuşor Constantinescu a fost dus la spital din sala de judecată pentru stabilizarea tensiunii

Magistrații Curții de Apel Constanța nu au reușit nici miercuri să dezbată probele pe marginea apelului formulat atât de procuror, cât și de Nicușor Constantinescu, la sentința de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare la care a fost condamnat fostul președinte al CJ de Tribunalul Constanța în dosarul de subfinanțare a Centrului Militar Zonal. Medicul de la Serviciul Județean de Ambulanță care-l asista pe inculpatul adus din arest în sala de judecată a cerut transportarea de urgență a acestuia la spital, pentru stabilizare, după ce a constatat că i-a crescut tensiunea arterială.

Citeşte şi Nicuşor Constantinescu, adus cu o ambulanţă de la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă la Curtea de Apel Constanţa

Judecătorii au acceptat transportarea la spital a inculpatului, mai ales că procurorul de caz, Andrei Bodean, a declarat că nu se opune. Procurorul DNA Andrei Bodean a cerut însă ca dezbaterile pe caz să continue chiar în lipsa lui Constantinescu.

Magistrații au dispus acordarea unui nou termen de judecată pentru data de 22 iunie și a solicitat depunerea de concluzii scrise de către noul apărător angajat de Nicușor Constantinescu, Nicolae Mihălică. La intrarea în Palatul de Justiție din Constanța, Constantinescu anunțase presa că și-a concediat avocatul, după ce instanța i-a refuzat toate cererile formulate în acest dosar.

Citeşte şi Nicuşor Constantinescu, AMENDAT de Curtea de Apel Bucureşti: A ţipat la magistraţi şi nu a vrut să fie audiat