Nimeni nu ar fi crezut-o în stare de aşa ceva. Ilinca Vandici, cuplată cu Liviu Vârciu din interes

Nu mai este nici un fel de îndoială. Ilinca Vandici şi Liviu Vârciu trăiesc o iubire de-o vară, însă nu bazată pe sentimente adevărate, ci pe... interes. Cei doi urmează să aibă o emisiune împreună la Kanal D şi au apărut pentru prima dată împreună, la un show tv.

14 iul. 2014, 07:59
Nimeni nu ar fi crezut-o în stare de aşa ceva. Ilinca Vandici, cuplată cu Liviu Vârciu din interes

Ilinca Vandici şi Liviu Vârciu au fost „cuplaţi” de presă, acum câteva luni, după ce au fost văzuţi tot mai des împreună, scrie libertatea.ro. Paparazzii i-au prins şi nu i-au „iertat”, de aici la zvonurile că între aceştia ar exista sentimente de iubire fiin doar un pas.

Citeşte şi Varciu si Vandici, din nou împreună? Uite cum i-au surprins paparazzi pe Liviu şi pe Ilinca

Numai că, fotoreporterilor care i-au prins pe cei doi afişându-se împreună nu ştiau un lucru la acea dată. Liviu şi Ilinca puneau la cale un nou proiect de televiziune. Aşadar, iubirea lor nu era decât una din… interes.

Citeşte şi Ilinca Vandici, anunţ-BOMBĂ pe Facebook

Deşi se plac, însă doar ca amici, după cum ei înşişi susţin, aceştia au acceptat să se afiţeze împreună, dar tot de amorul artei. Aceştia au venit la Teo, unde au vorbit despre noul lor show, „O iubire de vară”, care va fi difuzată la Kanal D, de luni până vineri începând cu ora 22.00.