Nimeni nu bănuiau că sunt gay. Protagoniştii serialului „Doi bărbaţi şi jumătate” se căsătoresc

Este vorba despre Jon Cryer şi Ashton Kutcher, actorii principali ai serialului "Doi bărbaţi şi jumătate". Căsătoria se va realiza la nivel fictiv, în finalul îndrăgitului serial. Cei doi bărbaţi îşi vor pune pirostriile pentru a putea adopta un copil.

23 iul. 2014, 07:34
Nimeni nu bănuiau că sunt gay. Protagoniştii serialului „Doi bărbaţi şi jumătate” se căsătoresc

„Veţi vedea doi bărbaţi care nu sunt gay, dar care vor creşte împreună un copil, cu multă dragoste şi atenţie”, a declarat Chuck Lorre, creatorul serialului. „Sexualitatea lor este irelevantă atunci când vine vorba să iubeşti şi să creşti un copil, iar aceasta ar putea deveni cea mai importantă poveste pe care o spunem în serialul nostru: să preiei un copil din sistemul de asistenţă socială şi să îi oferi un cămin. Ce ar putea fi mai bun decât asta?”, a adăugat bărbatul.

Citeşte şi Veste tristă pentru fanii serialului „Doi bărbaţi şi jumătate”

„Va urma o nuntă. Noi suntem un sitcom, trebuie să avem o nuntă. Walden şi Alan se vor căsători legal. Trebuie să se căsătorească legal pentru a putea să adopte. Oamenii din alte zone ale ţării vor vedea felul în care doi bărbaţi vor încerca să dea totul pentru a creşte cât mai bine un copil. Felul în care vom prezenta acest lucru ar putea implica anumite subterfugii, însă povestea principală descrie doi bărbaţi care încearcă să facă lucrurile cât mai corect”, a mai adăugat bărbatul conform sursei citate.