Nimeni nu se aştepta la asta! Antena 1 a luat o decizie în urma scandalului cu Răzvan Simion

Răzvan Simion a generat sâmbătă un scandal uriaş într-un avion al companiei TAROM. Prezentatorul TV a fost bagat duminică in sedinta de sefii Antena 1, care au luat o decizie usturatoare la adresa lui.

29 sept. 2014, 18:42
Nimeni nu se aştepta la asta! Antena 1 a luat o decizie în urma scandalului cu Răzvan Simion

Răzvan Simion şi Dani Oţil, cei doi coprezentatori ai emisiunii matinale de la Antena 1, au generat un scandal uriaş într-un avion al companiei TAROM. Nici unul dintre împricinaţi nu şi-a explicat fapta.

Plecaţi spre Bucureşti după ce prezentaseră Festivalul Castanelor de la Baia Mare, Răzvan şi Dani au continuat petrecerea la bordul aeronavei ATR în care au călătorit. Cuprinşi de o euforie pe care unii martori au pus-o pe seama licorilor de la festival, cei doi au produs un show zgomotos, cu înjurături şi jigniri aduse atât personalului, cât şi pasagerilor.

Citeşte şi Scandal MONSTRU în avion cu Răzvan şi Dani. Pilotul a cerut ATERIZAREA DE URGENŢĂ

Potrivit cancan.ro. imediat ce a ajuns la Bucuresti, Razvan a fost chemat de sefi la o intanire, insa, pentru ca se afla sub influenta alcoolului si nu putea sa poarte un dialog, sedinta a avut loc duminica.

„Sefii l-au certat, mai ales ca s-au interesat si au aflat cum s-a purtat in timpul zborului. A tipat la stewardese, a inceput sa le jigneasca, sa le strige cu apelativul de „fa” si sa le spuna cuvinte obscene. A socat pe toata lumea, pentru ca este cunoscut ca un barbat linistit, cu mult bun simt, care nu ar putea sa se poarte niciodata ca un badaran. Sefii au considerat ca Razvan a lezat imaginea emisiunii pe care o modereaza, insa a fost la prima abatere, asa ca nu au existat consecinte grave. El a fost amendat cu 10% din salariu, iar postul TV a decis sa nu dea niciun fel de comunicat oficial. Razvan a cerut scuze tuturor celor implicati in altercatie. Norocul lui a fost ca nici stewardesele si nici pilotii nu au avut nicio pretentie”, a declarat surse de incredere din Antena 1, pentru CANCAN.ro.

Dani Oţil a avut şi o primă reacţie vizavi de cele întâmplate. Dani Oţil şi Răzvan au făcut haz luni dimineaţă, la emisiunea lor, de incident. „Eu am dormit tot drumul. Nu înţeleg de ce la Miruna de ce nu l-aţi băgat şi pe Răzvan? La Vancea de ce n-a intrat şi Răzvan în pensiune?”, s-a întrebat Dani Oţil, făcând referire la episoadele în care presa a scris că iubitul Mihaelei Rădulescu ar fi avut o relaţie cu colegele sale.

Reprezentanţii TAROM au confirmat incidentul, iar câţiva călători, dar şi surse din cadrul echipajului au dezvăluit că cei doi celebri pasageri au fost extrem de recalcitranţi de cum s-au urcat în avion.

Citeşte şi Răzvan şi Dani, SANCŢIONAŢI de Poliţie pentru SCANDALUL din AVION

„Domnul Dani a fost mai reţinut, dar Răzvan Simion a făcut haos, s-a luat de stewardese, le-a înjurat, le-a făcut bagaboante şi curve, a spus glume deocheate şi cu subînţeles, apoi a continuat cu piloţii, pe care i-a jignit în ultimul hal, nu credeam că cei doi tineri cu care ne bem cafeaua dimineaţa au un cu totul alt comportament în afara micului ecran”, a povestit o martoră la incident.

Dacă erau în Anglia sau în SUA făceau puşcărie

Răzvan şi Dani au fost preluaţi la Bucureşti de poliţia de frontieră, fiecare alegându-se doar cu o amendă de 200 de lei. Cătălin Popescu, unul dintre cei mai experimentaţi piloţi din România, cu peste 20.000 de ore de zbor spune că în altă ţară din occident ar fi fost arestaţi 29 de zile, după care ar fi început un proces.

Membrii echipajului cursei în care a avut loc scandalul cu Răzvan şi Dani trebuie să dea declaraţii despre ceea ce s-a întâmplat, după ce Tarom a deschis o anchetă.

Piloţii şi stewardesele spun că Răzvan Simion şi Dani Oţil nu au consumat băuturi alcoolice la bordul avionului.