Nimeni nu se mai aştepta la asta, veşti noi despre Michael Schumacher. Anunţul făcut de agentul campionului de Formula 1

Starea lui Schumacher este tinuta in secret de familia fostului mare pilot. La aproape 4 ani de la devastatorul accident de ski din Alpii francezi, Michael Schumacher se afla in casa din Elvetia, ingrijit de o echipa de 15 medici.

09 oct. 2017, 12:36
Nimeni nu se mai aştepta la asta, veşti noi despre Michael Schumacher. Anunţul făcut de agentul campionului de Formula 1

Familia legendei din Formula 1 refuza sa ofere informatii despre starea sa si se crede ca Schumacher se afla in stare vegetativa cu sanse mici de recuperare.

Totusi, o declaratie data de purtatoarea de cuvant a familiei Schumacher le aprinde speranta fanilor fostului pilot german. Ea a fost prezenta la muzeul lui Schumacher, acolo unde a prezentat mai multe casti si echipamente cu care acesta a concurat de-a lungul timpului in Formula 1.

POZA de UN MILION DE EURO: O persoană ar fi încercat să vândă o imagine cu Michael Schumacher pe patul de spital

Corinna Schumacher, apariţie ÎN PUBLIC la trei ani de la ACCIDENT. Cum arată ACUM soţia lui Michael Schumacher FOTO

„Michael si-a pastrat majoritatea masinilor, echipamentele, castile din perioada in care era activ. Acum ne-am hotarat sa le facem publice”, a spus Sabine Kehm, care ar intenionaat sa faca un muzeu al pilotului. Acel „ne-am” este interpretat de presa germana ca fiind vestea buna, in cazul in care si Schumacher ar fi implicat in aceasta decizie.

Totusi, Kehm nu a dorit sa comenteze despre starea fostului pilot, iar familia lui refuza sa faca orice declaratie publica legata de acest subiect.

Michael Schumacher ar putea fi transportat la tratament în SUA. Care este starea fostului pilot de F1