A nins în Bucureşti, traficul a fost un coşmar FOTO şi VIDEO

În Bucureşti a început să ningă în jurul orei 7.30, miercuri dimineaţă, fulgii mari făcând ca maşinile să fie acoperite rapid de zăpadă. Ninsoarea s-a oprit după câteva ore, dar nu este exclus să revină în orele următoare.

RomaniaTV.net
10 dec. 2014, 06:53

Ninsoarea care a început să cadă miercuri dimineaţă în Bucureşti a creat probleme şoferilor, întrucât vizibilitatea a scăzut.

 

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Norii acopera si miercuri cerul Capitalei, unde plouă şi ninge în reprize, dar totusi in diminuare ca intensitate fata de astazi. Vântul sufla cel mult moderat, iar meteorologii anunta o maxima de 2-3 grade.

VEZI ŞI PROGNOZA METEO pe două săptămâni: Cu umbrele şi mănuşi la cumpărăturile de Crăciun
VREMEA ÎN BUCUREŞTI. În Capitala, cerul va fi temporar noros şi doar trecător vor fi posibile precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie. Pentru ca se vor zari si cateva raze de soare, termometrele reusesc sa stranga peste zi aproximativ 5 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Si in Capitala se vede soarele vineri, dupa ce se risipeste ceata diminetii, in conditiile in care vantul este destul de domol. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade.

Ultimele doua zile ale saptamanii aduc vreme destul de rece dimineaţa şi noaptea în majoritatea zonelor, in conditiile in care mercurul in termometre va cobori sub limita gerului in unele localitati din tara, respectiv in partea de nord a Moldovei si in estul Transilvaniei. Totusi in orele amiezii, datorita faptului ca se arata soarele, dupa ce se risipeste ceata matinala temperaturile se apropie de normaul datei calendaristice si se vor situa, în general, între 0 şi 10 grade.

La inceputul saptamanii viitoare, meteorologii anunta o vreme uşor mai caldă decât în mod normal la această dată în majoritatea zonelor, dar în special în zonele de deal şi de munte. Pe de alta parte creste probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor îndeosebi în sud şi est, in timp ce dimineaţa şi noaptea local va fi ceaţă sau nori josi.