Ninge în Bucureşti. Duminică au căzut primii fulgi în Capitală

Ninge în Bucureşti. Duminică dimineaţă au căzut primii fulgi de zăpadă în Capitală, pe fondul răcirii vremii. Luni meteorologii anunţă însă că vremea se încîlzeşte din nou.

RomaniaTV.net
10 dec. 2017, 08:37
Ninge în Bucureşti. Duminică au căzut primii fulgi în Capitală

Ninge în Bucureşti. Duminică au căzut primii fulgi de zăpadă în mai multe zone ale Capitalei. Deşi temperaturile anunţate nu prevesteau acest lucru, totuşi, din cauza vântului, vremea resimţită a fost mult mai rece decât cea din terometre. Astfel, la cele 3 grade afişate de termometre duminică dimineaţă, temperatura resimţită era de -2 grade Celsius.

Şi prognoza anunţa o răcire a vremii pentru duminică, însă de luni se va încălzi uşor.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ BUCUREŞTI. Vremea se va răci față de intervalul precedent, astfel că temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de -5…-3 grade. Cerul va fi variabil cu unele înnorări la începutul zilei, când vor fi posibile precipitații slabe. Vântul va avea intensificări pe parcursul zilei, cu rafale de 40…45 km/h.

PROGNOZA METEO LUNI BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi, astfel că maxima termică va fi de 9…10 grade, iar minima de 0…1 grad. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.