Ninsori ca la Crăciun în plină vară. La munte a nins, vremea schimbă foaia VIDEO

După zilele caniculare, vrema schimbă foaia! La mare este vânt puternic iar valurile ajung şi la 2 metri înălţime. La munte, ninge.

RomaniaTV.net
23 iun. 2018, 09:45
Ninsori ca la Crăciun în plină vară. La munte a nins, vremea schimbă foaia VIDEO

Este vreme rea la munte. Potrivit România TV, în zona montană au fost precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Valorile termice au fost apropiate de pragul îngheţului. 

În munții Făgăraș, la 1800 de metri altitudine, iarna s-a întors în miez de vară. Zăpada căzută s-a așternut deja pe anumite porțiuni, iar în unele locuri atinge chiar și patru centimetri.

Aceste imagini au fost surprinse de șeful salvamont Argeș, Ion Sănduloiu.

Transfăgărășanul este închis circulației până pe 1 iulie.

De asemenea, este alertă pe litoral din cauza valurilor puternice provocate de intensificările vântului.

Potrivit România TV, meteorologii atrag atenţia că există pericol de valuri foarte mari până duminică, după-amiaza. Acestea vor avea o înălţime între jumătate de metru şi 2 metri. Pe litoral, vremea este rece. Temperaturile nu vor sări de 20-22 de grade Celsius.

Administrația Națională de Meteorologie anunţă că în Constanţa şi Tulcea, în intervalul 11:00-17:00, este cod galben de vânt. În această perioadă se vor semnala intensificări ale vântului, cu rafale ce vor depăși, local, 55-60 km/h. Fenomene asociate: trecător, ploaie slabă.