NINSORI în România. La Vârful Omu, STRATUL de ZĂPADĂ depăşeşte 20 de centimetri

Stratul de zăpadă a ajuns, marți dimineața, la 25 de centimetri pe Vârful Omu. Mai mult, în zona oraşului Petroşani, stratul de zăpadă măsoară 2 centimetri. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis marţi o nouă alertă meteo de ninsori în mai multe judeţe şi de ploi abundente în aproape toată ţara.

24 nov. 2015, 08:43
NINSORI în România. La Vârful Omu, STRATUL de ZĂPADĂ depăşeşte 20 de centimetri

Marţi dimineaţa, la ora 8.00, stratul de zăpadă în zona Iezer şi Bâlea Lac a ajuns la 8 centimetri. La Călimani şi Parâng, stratul este un pic mai mic, măsurând 6 centimetri, iar la Stâna de Vale şi Predeal, stratul de zăpadă a ajuns la 5 centimetri, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Cele mai mici nivele se înregistrează la Sinaia unde stratul de zăpadă este de 3 centimetri si la Petroşani unde stratul de nea măsoară doar 2 centimetri.

Citeşte şi Ninsori şi oameni morţi din cauza frigului. Zăpezi şi temperaturi de -9 grade Celsius

Stratul de zăpadă este mai ridicat în Tarcu unde s-a ajuns la 17 centimetri, la Fundata unde sunt 14 centimetri şi la Vârful Omu, unde stratul de omăt a ajuns să măsoare 25 de centimetri.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi dimineaţa, un COD GALBEN DE NINSORI, valabil în intervalul 24 noiembrie, ora 16.00 – 25 noiembrie, ora 14.00.

Citeşte şi Prognoza meteo pentru următoarele zile. La munte a început să ningă VIDEO