NINSORI ŞI VISCOL în Bucureşti. Prognoza meteo specială pentru Capitală

Meteorologii au emis o prognoză specială pentru Bucureşti, Potrivit ANM, de marţi seara vor cădea precipitații, la începutul nopții sub formă de ploaie, apoi lapoviță și ninsoare. Vor fi condiții pentru depuneri de gheață. Vântul se va intensifica treptat, iar până dimineață va atinge viteze la rafală în jurul a 55 km/h și se va depune strat de zăpadă de până la 2...4 cm. Ninsorile vor continua pe tot parcursul zilei de meircuri, când este aşteptat să se depună un strat de zăpadă de 7 - 10 cm, izolat posibil 15 cm.

RomaniaTV.net
27 nov. 2018, 10:39
NINSORI ŞI VISCOL în Bucureşti. Prognoza meteo specială pentru Capitală

PROGNOZA METEO SPECIALĂ PENTRU MUNICIPIUL BUCUREȘTI
În noaptea de marţi spre miercuri vor fi precipitații, la începutul nopții sub formă de ploaie, apoi lapoviță și ninsoare. Vor fi condiții pentru depuneri de gheață. Vântul se va intensifica treptat, iar până dimineață va atinge viteze la rafală în jurul a 55 km/h și se va depune strat de zăpadă de până la 2…4 cm. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de -2 grade.

Miercuri, îndeosebi în prima parte a zilei, va ninge, iar temporar vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 45…55 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității. Grosimea stratului de zăpadă nu va fi unifromă și se va situa în medie între 7 și 10 cm, izolat posibil 15 cm. Vremea va deveni deosebit de rece; temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minimă va fi de -6…-4 grade.

Joi vremea va fi deosebit de rece, cu o temperatură maximă de -4…-3 grade și o minimă în jurul valorii de -7 grade.
Vântul va sufla în general moderat, cu viteze la rafală în jurul a 40 km/h. Trecător vor fi posibile fulguieli.