Nissa, primul brand de fashion ales de eMAG

Retailerul online eMAG şi-a adăugat o nouă categorie de produse, respectiv cea de fashion, cu branduri locale.

RomaniaTV.net
31 mart. 2015, 10:09
Nissa, primul brand de fashion ales de eMAG

Circa 14.000 de articole fashion sunt disponibile de la sfârşitul lunii martie, iar gama va fi extinsă până la 25.000 de articole din sezonul următor.

Prin selecţia de branduri, eMAG Fashion acoperă toate tipurile de vestimentaţie şi accesorii de zi cu zi, de la office şi elegant, la casual şi relaxat.

Principalul brand local de fashion ales de eMAG este chiar Nissa, magazinul românesc cu care mai multe celebrităţi au ales să colaboreze pentru a-şi scoate propria linie vestimentară. Loredana a lansat la finalul anului trecut o linie vestimentară proprie pentru brandul Nissa Limited Edition.

În plus, eMAG Fashion mai oferă produse ale brandurilor Raspberry, Carmencita, TinaR, Lashez, Otter, Madame, Condur, Meli Melo, și branduri internaționale, precum Little Mistress, Selected, Menbur, Aldo, Lacoste, Guess, Lucien Piccard, Caravelle, Celio, YVY Bags, Yepme.

Odată cu introducerea Fashion, eMAG lansează și brandul propriu – RELEASE,  sub care va oferi clienților săi mini-colecții vestimentare ce se vor schimba la fiecare două luni, dar și încălțăminte în tendințe. Notele definitorii ale brandului RELEASE sunt affordable chic, new, trendy, astfel încât fiecare client va găsi cel puțin un stil care să i se potrivească.

„Dorim să încurajăm tinerii creatori din România să contribuie la realizarea colecțiilor RELEASE și ne propunem să avem guest designers pentru fiecare sezon. Mai mult, avem în plan să dezvoltăm o școală dedicată tinerilor designeri, „Școala de talente Fashion”, în cadrul căreia îi vom stimula să participe și să se dedice conceptului de Fresh Fashion la eMAG”, spune Iulian Stanciu, directorul general al eMAG.