Nodurile Lunare se muta in alta zodie. Afla ce shimbari se produc in luna mai

Luna mai 2017 aduce cu ea mutarea Nodurilor Lunare in alte zodii. Astfel, Nodul Nord intra in Leu, iar Nodul Sud, in Varsator. Acest lucru se traduce printr-o schimbare in exprimarea darurilor si talentelor artistice, astfel incat oamenii sa-si atinga potentialul uman.

02 mai 2017, 19:24
Nodurile Lunare se muta in alta zodie. Afla ce shimbari se produc in luna mai

Mesajul acestei schimbari de Noduri Lunare se traduce prin stoparea cautarii fara rost a ceva care sa umple golul interior si concentrarea pe propriul geniu creator. Patronii Nodului Sud – Uranus si Saturn – vor fi in trigon pe parcursul lunii. Trebuie sa depasesti tentatia sa alegi confortul, lucrurile familiare in locul celor necunoscute, sa accepti ceea ce altii iti spun fara sa simti nevoia de a analiza. Acum este momentul sa iti exprimi unicitatea, sa-ti descoperi puterea si pasiunile. Lumea are nevoie de oameni speciali, cu daruri unice.

2 mai

Mercur intra in Berbec, iar ceata mentala se ridica usor. Este timpul sa mergi mai departe in dezvoltarea proiectelor tale. Gratie conjunctiei cu Uranus, mintea iti merge brici, ai idei noi si originale. In urmatoarele doua saptamani foloseste-ti creierul la maximum.

10 mai

Noteaza-ti ziua in calendar pentru ca este foarte importanta. Axul nodal lunar se schimba din Fecioara/Pesti in Leu/Varsator (Nodul Nord al Lunii paraseste Fecioara si se muta in Leu, iar Nodul Sud – pleaca din Pesti pentru a se aseza in Varsator. Ultima data din Nodurile au fost in Leu/Varsator a fost din septembrie ’98 in aprilie 2000. Iti mai amintesti cum te-ai simtit atunci? Incearca, vei sti la ce sa te astepti acum.

Citeste continuarea pe sfatulparintilor.ro.