Noi DETALII CUTREMURĂTOARE despre tragedia de proporţii de pe DN5. Vezi din ce cauză s-a produs nenorocirea

Un accident în lanţ a avut loc duminică dimineaţă, în judeţul Giurgiu. Doi oameni, tată şi fiu, şi-au pierdut viaţa din cauza unei neatenţii. Tânărul de 20 de ani vinovat de accident se afla în maşină cu iubita lui şi s-a aplecat să ia paharul de cafea când a pierdut controlul volanului. Amândoi au fost răniţi. În total, trei maşini s-au ciocnit, iar un TIR încărcat cu combustibil a ajuns într-un şanţ. Doar un pas a fost până la o explozie devastatoare.

26 sept. 2016, 05:44

Sfârşit de săptămână negru pe şoselele României. Patru maşini au fost implicate în accidentul care a avut loc pe DN5 Bucureşti Giurgiu, în dreptul localităţii Daia. În urma accidentului, două persoane au murit pe loc, iar alte trei sunt grav rănite. Mai multe echipaje de intervenţie au ajuns imediat la faţa locului.

Victimele din Logan, tată şi fiu, nu au avut nicio şansă. Cei doi se întorceau de la Bucureşti şi se îndreptau spre casă în momentul impactului violent. Amândoi au murit pe loc.

Şoferul din Skoda, un tânăr de 20 de ani, era în maşină cu iubita lui. Potrivit România TV, acesta umbla pe telefonul mobil şi s-a aplecat după paharul de cafea în momentul în care a pierdut controlul volanului şi maşina a pătruns pe contrasens. Cei doi tineri au fost transportaţi de urgenţă la spital în stare gravă.

Şoferul unui microbuz cu cinci pasageri a reuşit, în ultimul moment, să evite impactul, dar a ajuns în şanţ.

„Circula in spatele Daciei Logan care la momentul observării impactului, ca sa nu intre in coliziune cu cele doua, a franat, a tras de volan si a ajuns in sant. În microbuz nu s-au înregistrat victim, doar pagube materiale”, a  declarat purtatorul de cuvant al politiei.

Tragedia putea avea alte dimensiuni. Şoferul unui TIR a frânat în ultima clipă şi s-a răsturnat apoape de locul coliziunii. A fost pericol de explozie, aproape două ore circulaţia în zonă a fost blocată.