Noi detalii despre accidentul suferit de Michael Schumacher

Cu ocazia startului unui nou sezon de Formula 1, purtătoarea de cuvânt a familiei Schumacher, Sabine Kehm, o oferit un interviu postului german de televiziune RTL, în care a vorbit despre procesul de vindecare al fostului campion mondial, aflat de 10 săptămâni în comă după un accident la schi. 

16 mart. 2014, 16:19

Sabine Kehm a ţinut sa clarifice faptul că Michael Schumacher nu a încercat un slalom printre stânci pentru a ajunge la o altă pistă de schi. „Această percepţie a faptelor s-a impregnat în conştiinţa oamenilor, dar este eronată. El nici nu s-a apropiat de zona stâncoasă. A schiat tot timpul la marginea pistei, câteodată pe pistă, câteodată în afara ei. Acolo era zăpadă proaspătă. Într-un astfel de moment s-a lovit de o piatră sau o bucată de stâncă, ce nu era vizibilă, tocmai fiindcă era acoperită de zăpadă proaspătă. Atunci a fost proiectat într-o altă stâncă sau piatră, cu o viteză care nu era nici prea mică, nici prea mare pentru condiţiile date”, a declarat Sabine Kehm.

Accidentul lui Michael Schumacher a avut loc la data de 29 decembrie în staţiunea Meribel din Franţa. De atunci, el se află în comă la spitalul din Grenoble. La sfârşitul lui ianuarie s-a iniţiat procesul de trezire, dar semnele pozitive întârzie să apară. 

Citeşte şi

Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea lui MICHAEL SCHUMACHER. Toată familia este la spital