Noi detalii despre cei doi fraţi morţi în accidentul din Olt, ţi se face pielea de găină. Ce le-a spus mama lor cu puţin timp înainte

Durere fără margini în familia celor doi frați din Olt, morţi în accident seara trecută. Tatăl lor nu reuşeşte să îşi revină din şoc, iar mama, care este plecată la muncă în străinătate, urmeaza să ajungă în ţară. Între timp, prietenii celor doi frați strâng bani pentru înmormântare.

29 mai 2017, 14:09
Noi detalii despre cei doi fraţi morţi în accidentul din Olt, ţi se face pielea de găină. Ce le-a spus mama lor cu puţin timp înainte

Doi frați – o fată de 23 de ani și un băiat de 24 de ani – au decedat, iar o a treia persoană a fost rănităîn urma unui grav accident rutier care a avut loc duminică seară pe DN 65, în zona Pielești, la granița dintre județele Dolj și Olt.

Cei doi frați au plecat din Balş spre Craiova, pentru a ajunge la facultate. La volan era băiatul, în varsta de 22 de ani. Într-o curbă periculoasă a pierdut controlul maşinii, cel mai probabil din cauza vitezei. A ajuns pe contrasens, unde a lovit o maşină care venea din sens opus.

Impactul a fost extrem de violent. Fata care era pe scaunul din dreapta nu a avut nicio şansă. A murit pe loc. Fratele ei care era la volan a fost resuscitat minute în şir la faţa locului, însă fără rezultat.

Prietenii celor doi frați au venit într-un suflet la faţa locului şi au rămas şocaţi de ce au găsit acolo.

„Nu am văzut niciodată un astfel de eveniment rutier în care victimele să fie în halul asta. Să-ţi vezi fratele şi sora în mijlocul drumului şi părintele lor să fie în genunchi şi să se roage la Dumnezeu”, a declarat un prieten apropiat.

Mama celor doi tineri este plecată la muncă în străinătate. Chiar îl avertizase pe băiat să conducă prudent printr-un comentariu pe Facebook. Acum femeia va ajunge în ţară pentru înmormântare.

„Îşi pusese recent roţile acelea pe maşină şi o suspensie sport. Se bucura de ea şi de asta i-a zis maica-sa să aibă grijă”, a povestit un alt prieten.

Prietenii tinerilor încearcă acum să ajute familia îndurerată şi să strângă bani pentru înmormântare.

Citeşte şi: Accident grav în Italia. Doi români au murit, iar alţi trei sunt în stare gravă