Noi detalii despre criminala de la metrou. Ce a făcut femeia înainte de atacurile de la metrou

Criminala de la metrou a fost arestată pentru 30 de zile. Miercuri, Magdalena Şerban a fost încarcerată în arestul central la Capitalei, dar pentru că a declarat că se simte rău a fost transferată la Spitalul Penitenciar Jilava. Între timp au apărut imagini cu agresoarea chiar înainte de atac. 

RomaniaTV.net
14 dec. 2017, 12:26
Noi detalii despre criminala de la metrou. Ce a făcut femeia înainte de atacurile de la metrou

Femeia care a omorât o tânără în vârstă de 25 de ani după ce a împins-o pe sinele metroului în staţia Dristor 1 şi a atacat ulterior o altă fată în staţia Costin Georgian a furat băuturi dintr-un magazin.

Înainte să ucidă, Magdalena Şerban a intrat într-un magazin şi a furat un energizat. Camerele de supraveghere au surprins momentul. Semida Vlaicu, cea care a văzut-o pe camerele de suraveghere din magazin pe criminala de la metrou, a mărturisit că Magdalena Şerban a trecut pe la ea prin magazin cu puţin timp înainte să ucidă. Potrivit spuselor femeii, criminala s-a ascuns în spate, într-un colţ în care nu putea fi văzută decât de cameră, a luat o băutură energizată, a băut-o şi a pus cutia goală în vitrină.

Citeşte şi: CRIMA de la metrou. Poliţia: Nu am fost informaţi de primul apel de la 112. Mesaj ŞOCANT găsit în palma criminalei

După comiterea crimei, criminala a fost depistată de poliţişti, în zona Piaţa Unirii. Avea un mesaj scris în palmă „Mi-a luat barbatul ||| am confundat”, arată sursele menţionate.

Magdalena Şerban a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, urmând a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

În faţa procurorilor s-a recunoscut în imagini, însă nu şi-a recunoscut faptele, refuzând să dea declaraţii scrise, potrivit unor surse judiciare. Ulterior, în faţa judecătorilor, a declarat, despre prima victimă, că recunoaşte că a îmbrâncit-o, însă şi fata a reacţionat similar. În legătură cu fata care a murit, femeia a spus că s-au îmbrâncit, însă nu a recunoscut că ea a fost cea care a împins-o în faţa metroului.