Noi detalii despre şoferul care a bătut un poliţist

Noi detalii despre şoferul care a bătut un poliţist în judeţul Dolj. Acesta, împreună cu un prieten, au jefuit un cazinou din Balş folosind ameninţărule şi violenţa. Cei doi aveau asupra lor dispozitive care generează şocuri electrice. Au reuşit să fure nu mai puţin de 4.500 lei.

29 sept. 2017, 07:13
Noi detalii despre şoferul care a bătut un poliţist

Polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au fost sesizaţi, săptămâna trecută, în jurul orei 4.00, de un bărbat din localitate cu privire la faptul că un autoturism a ieşit în decor avariind autoturismul său parcat la poarta locuinţei.

Echipa de siguranţă publică ajunsă la locația indicată a constatat, din primele verificări, faptul că un autoturism, înmatriculat în Franţa, condus pe D.N.65 de către Adrian Grigorie, de 25 de ani, din oraşul Balş, județul Olt, a derapat şi a lovit un autoturism şi mai multe utilaje agricole ce se aflau în afara părţii carosabile.

Tânărul de 25 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest de polițiști, rezultând valoarea de 0,87mg/l alcool pur în aerul expirat.

Atât conducătorul auto cât şi pasagerul, Cătălin Şerban, de 24 ani, din oraşul Balş, Olt, se manifestau violent motiv pentru care au fost imobilizaţi şi în timp ce se deplasau către sediul secţiei, G. Adrian l-a lovit cu capul în zona feţei pe Sorin Cepoi, unul dintre agenții de poliție, provocându-i leziuni.

Cei doi bărbaţi reţinuţi după ce unul dintre ei a lovit un poliţist s-au dovedit autorii unui jaf dintr-un cazinou. Ei sunt acuzaţi că au furat 4.500 de lei.

Poliţistul care a primit un cap în gură de la un hoţ în timp ce se afla în misiune a postat pe Facebook un filmuleţ în care explică cum s-a petrecut totul.

Poliţistul a precizat că vrea să clarifice totul din cauza acuzaţiilor de victimizare primite chiar şi de la unii colegi.

Eu sunt poliţistul înjurat pe Facebook şi criticat chiar şi de unii colegi pentru că mi-am făcut datoria. Vreau să clarific lucrurile, dar totuşi să fiu succint. Trebuie să vă spun că la faţa locului s-a impus conducerea a două persoane. Am aşezat cele două persoane pe bancheta din spate, respectiv pe locurile din dreapta şi mijloc, eu urmând să mă aşez în spatele şoferului pe locul din stânga pentru a mă putea interpune între cei doi şi şofer dacă situaţia o impune. În momentul în care m-am urcat în autoturism, într-o fracţiune de secundă, am avut privirea îndreptată spre portiera din stânga şi persoana din dreapta spate se ridicase peste persoana din mijloc. A profitat de acel moment, s-a aruncat către mine şi m-a lovit în zona feţei. Cu toate că am fost lovit, eu nu mi-am pierdut cumpătul. Am acţionat legal, am imobilizat cele două persoane în poziţiile în care să nu se rănească şi să nu ne rănească. Motivul pentru care am acceptat să fiu fotografiat la scurt timp după incident nu a fost să mă victimizez. Sunt bine, însă, cei ce consideră că nu se pot întâlni cu aceste situaţii ori nu sunt conştienţi, ori lucrează la birou„, a spus poliţistul.