Noi detalii despre victimele accidentului feroviar de la Gara Roşieşti. Şoferul autoturismului nu a văzut trenul din cauza ceţii dense

Noi detalii cutremurătoare despre victimele din tragedia feroviară care s-a petrecut vineri, în Gara Roşieşti din Vaslui. Se pare că şoferul nu a văzut trenul din cauza ceţii dense, iar dacã ar fi fost instalate bariere, tragedia ar fi putut fi evitatã.

16 dec. 2017, 07:04
Noi detalii despre victimele accidentului feroviar de la Gara Roşieşti. Şoferul autoturismului nu a văzut trenul din cauza ceţii dense

Victimele accidentului se află în stare gravă şi sunt internate la două spitale din Iaşi. Şoferul în vârstă de 27 de ani a ajuns cu elicopterul la spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, unde a suferit o intervenţie chirurgicală, iar în acest moment este la Terapie Intensivă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale tânărului.

Femeia în vârstă de 33 de ani care stătea pe bancheta din spate a fost transportată la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Spiridon”. Starea sa este una extrem de gravă. Femeia are acasă trei fetiţe pe care le lăsase în grija mamei sale. Victima este văduvă şi urma să plece la muncă în Italia.

Tânărul de 24 de ani care şi-a pierdut viaţa în accident o conducea către aeroport.

Localnicii sunt revoltaţi şi spun că dacă în zonă s-ar fi montat bariere tragedia putea fi evitată. Şoferul a văzut târziu trenul pentru că era ceaţă densă.

Citeşte şi Accident feroviar în Vaslui. Mai multe persoane au fost grav rănite