Noi detalii cutremurătoare în cazul fotbalistului măcelărit de impresar. „Era în viaţă când i-a tăiat organele genitale”

Crima care a șocat lumea fotbalului în urmă cu o lună, scoate la iveală detalii șocante. Fotbalistul Daniel Correa Freitas a fost ucis de impresarul său, Edison Brittes. Jr. poliția braziliană continuând investigațiile.

28 nov. 2018, 11:03
Noi detalii cutremurătoare în cazul fotbalistului măcelărit de impresar. „Era în viaţă când i-a tăiat organele genitale”

Daniel Correa Freitas a fost găsit torturat, decapitat și cu organele genitale tăiate într-un tufiș dintr-o pădure, scrie a1.ro. Criminalul se pare că este chiar impresarul său, Edison Brittes Jr, acesta și-a recunoscut fapta și le-a arătat anchetatorilor unde a dus cadavrul.

Citeşte şi TRAGEDIE în lumea fotbalului! Un celebru fotbalist a fost găsit mort într-un tufiş, aproape decapitat. Avea doar 24 de ani

Mai șocant este că ultimul raport arată că fotbalistul era în viață în momentul în care organele genitale i-au fost tăiat, scrie The Sun. Impresarul nu a săvârșit crima singur, se pare că soția sa Cristiana a luat și ea parte.

„Un raport al poliției din Parana, în colaborare cu Insitutul de Medicină Legală, dezvăluie cauza morții: o lovitură în gât cu ‘un obiect extrem de ascuțit’. Șeful IML, Paulino Pastre, a spus presei din Brazilia că organele genitale i-ar fi fost tăiate lui Daniel Correa în timp ce acesta era în viață”, scrie The Sun.

Crima ar fi pornit de la faptul că Daniel Feritas i-ar fi violat soția impresarului său, însă portughezii de la Record susțîn că între jucător și agent a existat un „pact”. Un martor a dezvăluit că Brittes l-ar fi invitat pe Correa să se culce cu soția lui.

Daniel Freitas în pat cu soția impresarului său

Pactul avea să se transforme într-o tragedie. Când Edison i-a văzut în pat pe cei doi, a înnebunit și l-a atacat pe fotbalistul în vârstă de 24 de ani.

Daniel Freitas avea doar 24 de ani și fusese împrumutat la divizionara secundă Esporte Clube São Bento. Clubul a remis un comunicat în care a explicat că fotbalistul a fost torturat și apoi ucis cu bestialitate. Crescut la grupele de juniori ale clubului Botafogo, Daniel Correa Freitas a fost transferat de Sao Paulo în 2015.