Noi detalii ies la iveală în cazul profesorului sinucigaş. S-a aflat care ar putea fi motivul din cauza căruia şi-a pus capăt zilelor

Detalii cutremurătoare ies la iveală după ce un profesor de limba română din Prahova s-a sinucis vineri seara. Bărbatul de 42 de ani, care a lăsat şi un bilet de adio, era cercetat penal pentru relaţii sexuale cu o minoră de 14 ani. Se pare că exact acest lucru l-ar fi determinat să recurgă la gestul sinucigaş.

21 sept. 2017, 07:43
Noi detalii ies la iveală în cazul profesorului sinucigaş. S-a aflat care ar putea fi motivul din cauza căruia şi-a pus capăt zilelor

Vineri seară, Dan Zamfira a fost găsit decedat chiar de tatăl său în locuinţa sa de la Nistroreşti. Bărbatul de 42 de ani s-a sinucis folosind o armă de vânătoare deţinută legal. A lăsat chiar şi un bilet de adio, dar în care nu-şi explica gestul. Rudele şi vecinii au fost şocate când au aflat teribila veste.

Răpusă de durere, mama profesorului a povestit că fiul său ar fi fost vânat de poliţişti pentru o armă de vânătoare, dar a recunoscut că avea probleme din cauza unor eleve.

Femeia a povestit că inclusiv iubita profesorului, o fată care nu a împlinit încă 18 ani, ar fi dat declaraţii la poliţie. Nu pentru o armă era cercetat profesorul, ci era banuit de comiterea de act sexual cu minori.

De fapt, se pare că vineri, profesorul ar fi întrebat la o clasă ce părere au elevii despre cei care se sinucid, dacă sunt laşi sau curajoşi. Cercetările continuă, chiar dacă nimeni nu mai poate răspunde penal. Dan Zamfira a fost incinerat aşa cum şi-a dorit.

Citeşte şi TRAGEDIE în Prahova. Un profesor, găsit împuşcat în casă