NOI DETALII în cazul ACCIDENTULUI fiului lui Guţă: În maşină ar fi existat DROGURI VIDEO

Ofiţerii de la Crimă Organizată se implică în ancheta accidentului în care a fost rănit fiul manelistului Nicolae Guţă. Potrivit unor surse, în maşină ar fi existat droguri. Autoturismul a intrat într-un cap de pod, iar Nicu Guţă şi prietenul care era cu el au ajuns la spital, informează România TV.

14 sept. 2016, 06:05
NOI DETALII în cazul ACCIDENTULUI fiului lui Guţă: În maşină ar fi existat DROGURI VIDEO

UPDATE: Fiul lui Nicoale Guţă a fost luat cu elicopetrul SMURD. Tânărul a fost transportat la un spital privat din Capitală. El are mai multe răni după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod.

Informaţia potrivit căreia în maşină s-ar fi aflat droguri a fost furnizată de un localnic din Drăguţeşti. El le-a transmis poliţiştilor de la Rutieră că unul dintre răniţi când a fost scos din maşină ar fi spus să fie cu atenţie să ia şi drogurile şi să le ascundă. Imediat au fost alertaţi ofiţerii de la Crimă Organizată şi Laboratorul Mobil de Criminalistică pentru recoltare de probe.

Maşina a fost atent verificată la locul accidentului, dar în final anchetatorii au decis să ridice autoturismul pe platformă pentru cercetări amănunţite.

Accidentul a avut loc în localitatea Drăguţeşti. Localnicii au auzit un zgomot puternic şi au ieşit să vadă ce s-a întâmplat. Până la sosirea pompierilor, oamenii au spart parbrizul şi i-au scos pe cei doi din maşină. Medicii i-au transportat imediat la spital.

La spital a ajuns și mama lui Nicu Guţă, însă tatăl său nu a reuşit să-şi vadă băiatul.

Fiul lui Guţă a fost stabilizat şi va rămâne internat. Celălalt pasager a suferit răni mai grave şi a fost transportat la Bucureşti. De asemenea, bărbatul care se afla la volan este un prieten al lui Nicu Guţă şi nu are permis de conducere.

Citeşte şi Fiul lui Nicolae Guţă, implicat într-un grav accident, în Gorj. Maşina sa s-a izbit de un cap de pod