Noi detalii în cazul avocatului împuşcat în inimă. Ce au descoperit anchetatorii după NECROPSIE

Rezultatele preliminare ale necropsiei efectuate în cazul lui Florin Miclea, avocatul găsit împuşcat în inimă, luni seară, în propria locuinţă, indică faptul că trupul său nu prezenta alte urme de violenţă.

27 aug. 2014, 12:29
Noi detalii în cazul avocatului împuşcat în inimă. Ce au descoperit anchetatorii după NECROPSIE

Necropsia efectuată de medicii legişti în cazul avocatului Florin Miclea a ajuns pe masa procurorilor de la Parchetul Capitalei. Rezultatele preliminare arată că Florin Miclea nu avea alte răni pe corp, în afară de plaga împuşcată care i-a fost fatală.

Din primele informaţii colectate de anchetatori rezultă că, cel mai probabil, Florin Miclea s-a sinucis, însă pentru moment nu poate fi exclusă nici ipoteza unei crime în cazul căreia autorii să fi făcut ca totul să pară o sinucidere.

Acest lucru va fi lămurit după expertiza balistică, în urma căreia se va stabili dacă avocatul s-a împuşcat sau dacă a fost împuşcat de o altă persoană, care apoi i-a pus arma în mână.

MISTER în jurul morţii avocatului împuşcat în inimă. Bărbatul fusese AMENINŢAT şi s-a trezit cu casa SPARTĂ

Moartea avocatului Florin Miclea este una tratată ca una suspectă deoarece cu două zile înainte bărbatul făcuse o plângere la poliţie pentru că cineva îi intrase în casă, cu chei potrivite, după cum el însuşi a susţinut, şi i-a furat două fotografii importante, cu toate că la vedere erau şi alte bunuri de valoare. În plus, avocatul le spusese apropiaţilor că fusese ameninţat şi urmărit în repetate rânduri, pentru a fi determinat să se retragă din anumite dosare, fără să fi precizat, însă, despre ce cazuri era vorba.