Noi detalii în cazul BEBELUŞILOR găsiţi morţi în podul unui bloc

Procurorii bistriţeni au dispus efectuarea a trei expertize complexe pentru a stabili vârsta, sexul şi dacă cei trei bebeluşi găsiţi morţi în podul unui bloc din Bistriţa-Bârgăului sunt fraţi. De asemenea, procurorii spun că au un cerc de persoane suspecte

17 mart. 2017, 11:35
Noi detalii în cazul BEBELUŞILOR găsiţi morţi în podul unui bloc

După o săptămână de la găsirea celor trei cadavre ale bebeluşilor în podul unui bloc din Bistriţa-Bârgăului, procurorii bistriţeni spun că au un cerc de persoane suspectate.

„În 9 martie 2017 o persoană de sex feminin dintr-un bloc din comuna Bistriţa-Bârgăului, în timp ce făcea curăţenie în podul blocului respectiv, împreună cu fiul său în vârstă de 12 ani, a găsit lângă o grindă de lemn două cadavre ale unor nou -născuţi aflate în stare avansată de descompunere, unul fiind învelit în mai multe articole de îmbrăcăminte, iar celălalt într-un sac de rafie, învelit, de asemenea, şi în articole de îmbrăcăminte. Astfel, au fost sesizaţi lucrătorii de Poliţie care, la rândul lor, au sesizat procurorul criminalist. Prin urmare, în ziua următoare, pe 10 martie, s-a efectuat o cercetare la faţa locului în prezenţa procurorului criminalist, ocazie cu care s-a descoperit încă un cadavru al unui nou – născut aflat, de asemenea, într-un sac, învelit în articole de îmbrăcăminte”, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, Angela Sângeorzan.

Vezi si: Detalii ŞOCANTE în cazul celor trei bebeluşi găsiţi morţi în podul unui bloc. Ce au descoperit anchetatorii

Potrivit Mediafax, până acum medicii legişti au stabilit că decesul copiilor a survenit în urmă cu 3 – 9 ani, procurorul dispunând efectuarea unor expertize traumatologice, bio- criminalistice şi antropologice.

În acest caz au fost efectuate mai multe percheziţii domiciliare şi au fost duse la audieri mai multe persoane, procurorii deschizând un dosar penal în care sunt cercetate două fapte – una de omor calificat şi o alta de omor.