Noi detalii în cazul crimei de la Reghin. Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia şi soacra este un cunoscut inventator

Apar noi detalii despre bărbatul din Reghin care şi-a înjunghiat soţia şi soacra, după care a dat foc apartamnetului. Acesta este un cunoscut inventator şi a avut numeroase apariţii atât în presa scrisă, cât şi în emisiuni televizate.

13 apr. 2018, 13:43
Noi detalii în cazul crimei de la Reghin. Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia şi soacra este un cunoscut inventator

Bărbatul care a şocat o lume întreagă este absolvent al Institutului Politehnic de Tehnologie a Construcţiilor de Maşini din Tîrgu-Mureş, a obţinut prin concurs un post la Secţia Proiectare Prototipuri din cadrul Intreprinderii Metalurgice ,,,Metalurgica” Reghin unde a făcut muncă de proiectare prototip până în anul 1998.

Prima sa inovaţie tehnologică realizată a fost un ,,Dispozitiv pentru rectificări interioare a conductelor pentru fluide, în vederea diminuării efectelor fenomenului de cavitate, inovaţie tehnică cu care şi-a şi făcut proiectul de diplomă, iar lucrarea practică a fost realizată pentru Combinatul de Îngrăşăminte Azotoase din Tîrgu-Mureş şi aplicată în producţie la data respectivă, potrivit observator.tv.

Cea de-a doua inovaţie a inginerului este un element de amortizare a şocurilor pe baza unor bucşe din cauciuc la ,,Sistemul de frânare inerţial al remorcilor agricole”, sistem omologat la Institutul de Cercetare şi Proiectare din Băneasa.

După ce şi-a încetat colaborarea cu Institutul şi-a deschis o afacere de comerţ în sfera pieselor tehnice şi în paralel s-a specializat şi ca inginer diplomat.

A continuat cu o specializare în psihologie, pedagogie şi în legislaţia rutieră, domeniu în care a activat ca profesor, a studiat foarte mult principiile fizicianului Nikola Tesla, legate de energiile neconvenţionale şi este convins că în ştiinţă şi cunoaştere în general, întotdeauna va exista ceva nou de aflat.

Bărbatul şi-a înjunghiat soţia şi soacra şi a dat foc apartamentului. Femeia de 58 de ani a murit la scurt timp, iar mama ei a încetat din viaţă câteva ore mai târziu.

Victima se mutase în apartamentul mamei sale după divorţ. Fosta soţie a criminalului obţinuse divorţul de soţ în luna decembrie, iar acesta ar fi motivul pentru care bărbatul ar fi vrut să se răzbune. Victima obţinuse şi un ordin de protecţie împotriva fostului soţ, care nu avea voie să se apropie la o distanţă mai mică de 100 de metri faţă de victimă, precum şi faţă de reşedinţa acesteia.

Bărbatul a fost reţinut, în cursul nopţii de joi spre vineri, pe stradă, în apropiere de blocul în care locuia fosta sa soţie.

Citeşte şi Bătrâna din Reghin rănită grav în urma atacului fostului ginere, care i-a ucis fiica şi i-a incendiat locuinţa, a decedat în spital