Noi detalii în cazul educatoarei înjunghiate de fostul soţ. Nicoleta Botan a fost bătută cu bâta înainte să fie ucisă VIDEO

Noi detalii ies la iveală în cazul educatoarei care a fost ucisă cu sânge rece de fostul soţ. Nicoleta Botan a trăit clipe de groază chiar cu două luni înainte de crimă. Ea a fost lasată într-o baltă de sânge după ce a fost lovită cu o bâtă. Femeia l-a recunoscut pe agresor şi a spus poliţiei că este soţul ei. Bărbatul a negat iniţial şi le-a spus anchetatorilor că şi-a îngrijit nevasta după spitalizare.

02 feb. 2018, 20:09
Noi detalii în cazul educatoarei înjunghiate de fostul soţ. Nicoleta Botan a fost bătută cu bâta înainte să fie ucisă VIDEO

După 8 ani de căsătorie, relaţia dintre Nicoleta şi Cristian s-a degradat cumplit. Deşi aveau doi copii împreună, soţul educatoarei devenise tot mai violent, iar scenele cumplite se petreceau chiar şi în faţa micuţilor.

Până la momentul în care a fost ucisă, Nicoleta a mai avut un episod în care a fost la un pas de moarte. Pe 5 noiembrie 2017, în jurul orei 20.00, Nicoleta a fost lovită de un individ necunoscut, chiar în fața grădiniței pe care o patrona. Ea a ajuns cu un echipaj SMURD la spital

La audierile care au avut loc chiar în spital, femeia a declarat că ”un individ a lovit-o cu un corp contondent, în zona capului și a corpului, după care a fugit”.

Deși, inițial, a spus că nu l-a văzut pe agresor, ulterior, Nicoleta Botan le-a spus polițiștilor că, ”după modul cum alerga, semăna cu soțul ei”. Printre lacrimi, femeia le-a mărturisit polițiștilor că ea și Marius Cristian Botan nu se mai inteleg si ca este agresiv.

Medicii au ţinut-o sub observaţie la spitalul în care era tratată. Acolo, femeia a fost vizitată de soţul ei şi de cei doi copii. Cristian Botan a negat că el ar fi fost cel care a lovit-o cu cruzime pe Nicoleta. Însă în mașina lui s-au găsit o bâtă de baseball și un baston telescopic.

La câteva zile după incident, femeia a fost reaudiată. În fața anchetatorilor, ea a declarat că a vorbit cu soțul ei, care i-a mărturisit că el a agresat-o pentru că  ”l-a apucat nebunia”. După declaraţiile femeii, soţul ei a fost chemat la audieri unde a recunoscut totul. Ba chiar a încerca să se apere.

Într-un sfârşit, Nicoleta a reuşit să primească un ordin de protecţie care nu îi permitea soţului ei să se apropie la mai puţin de 200 de metri de ea şi de copii.

La începutul anului, Cristian a arătat autorităţilor că a început să meargă la consiliere psihologică, însă se pare că nu l-a ajutat prea mult.

În urmă cu o săptămână avea să se schimbe radical soarta familiei Botan. În ziua crimei, Cristian a cerut să îşi vadă copii care erau în grădiniţă, dar nu a trecut pe la ei ci s-a dus direct la biroul unde se afla fosta lui soţie. A închis uşa cu cheia, să se asigure că nu avea cum să-i scape.

A înjunghiat-o de mai multe ori, iar cei care au auzit ţipetele femeii au chemat urgent poliţia. Nicoleta a trăit după atac şi a fost transportată la spital. A murit însă pe masa de operaţii.

Nicoleta a fost înmormântată în oraşul natal. Cei doi micuţi vor rămâne în grija familiei.