Noi detalii în cazul fetiţei de 13 ani care şi-a înjunghiat bunica. Copila a dispărut fără urmă

Fetiţa de 13 ani din Oradea care şi-a înjunghiat miercuri bunica de 65 de ani este dată în urmărire naţională, după ce a dispărut de acasă. 

10 aug. 2018, 09:40
Noi detalii în cazul fetiţei de 13 ani care şi-a înjunghiat bunica. Copila a dispărut fără urmă

Fetiţa de 13 ani care şi-a înjunghiat bunica în spate este căutată de poliţie. Copila se numeste Bordaş Abigail, a plecat de acasă miercuri, în jurul orei 18:30 şi nu a mai revenit.

Semnalmente: aproximativ 1,60 m înălțime, 53 kg., faţă ovală, ochi căprui, păr șaten închis, de lungime medie, rasă în partea stângă, constituție slabă, nu are semne particulare.

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Vecinii spun că fata a plecat de mai multe ori de acasă, fiind găsită de poliţişti de fiecare dată pe raza municipiului Oradea. Părinţii ei sunt divorţaţi.

Bunica este internată în spital. 

Poliţiştii fac verificări pentru a stabili în ce condiţii a avut loc incidentul. Urmează să se stabilească şi încadrarea juridică a faptei, având în vedere că autorul este un copil de 13 ani.

La sfârşitul lunii mai, în Capitală un copil şi-a înjunghiat mortal bunica pentru că nu l-a lăsat la calculator.