Noi detalii în cazul mamei înjunghiată şi incendiată alături de fiul ei. Cei doi au avut parte de o moarte violentă

Noi detalii ies la iveală în cazul femeii ucisă şi inceniată alături de fiul ei în urma necropsiei. medicii legişti au stabilit că cei doi se pare că au avut o moarte violentă. În timpul examinării celor două cadavre, nu au fost descoperite însă alte urme de violență pe corpurile victimelor, astfel încât anchetatorii iau tot mai mult în calcul varianta de crimă, comisă de mamă asupra copilului său, urmată de sinucidere.

27 feb. 2018, 18:25
Noi detalii în cazul mamei înjunghiată şi incendiată alături de fiul ei. Cei doi au avut parte de o moarte violentă

Anchetatorii merg tot mai mult pe varianta unei crime urmate de sinucidere în cazul femeii de 29 ani, găsită moartă, luni, cu gâtul tăiat, la fel ca și fiul său de doi ani și jumătate, într-o locuință incendiată din orașul băcăuan Târgu Ocna.

În susținerea ipotezei procurorilor vin și concluziile preliminare ale medicilor legiști care, după efectuarea autopsiei cadavrelor celor două victime, nu au găsit alte urme de violență pe corp în afară de tăieturile de pe gât.

„În urma efectuării autopsiei, la nivelul gâtului celor două victime au fost identificate plăgi înjunghiate cu un corp tăietor, cel mai probabil cuțit. Astfel, s-a stabilit că moartea a fost una violentă, survenind în urma unei insuficiențe cardio-respiratorii generată de plăgile înjunghiate. De aceea, deocamdată, varianta cea mai probabilă, în baza indiciilor pe care le avem până la această oră, este comiterea unui omor, urmat de sinuciderea autorului. Însă, nu putem spune cu certitudine până nu se administrează toate probele”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Cristian Ciocântă, potrivit Libertatea.

Procurorii și polițiștii nu au reușit să afle, în primele 24 de ore de anchetă, care ar fi fost motivul pentru care tânăra de 29 de ani ar fi putut recurge la fapta abominabilă. Vecinii nu au putut oferi prea multe declarații despre femeie, aceasta fiind, se pare, foarte tăcută și introvertită.

Citeşte şi Caz şocant în Bacău. O mamă şi fiu ei au fost găsiţi înjunghiaţi şi incendiaţi în propria casă