Noi detalii şocante, în cazul rulotei mistuite de flăcări în Constanţa. Tatăl a făcut o greşeală fatală

Ancheta în cazul rulotei din Constanţa în care o fetiţă de 6 ani a murit arsă de vie a fost finalizată. Experţii au concluzionat că o greșeală a tatălui a declanșat infernul în rulotă. Acesta a turnat pe foc benzină, în loc de apă.

30 nov. 2017, 08:52
Noi detalii şocante, în cazul rulotei mistuite de flăcări în Constanţa. Tatăl a făcut o greşeală fatală

Procurorii au dezvăluit primele concluzii în cazul fetiţei care a ars de vie în rulotă, la Mamaia. Anchetatorii spun că focul a izbucnit în momentul în care tatăl a încercat să răcească apa dintr-o oală care se afla pe foc. Din greșeală, în loc să adauge apă rece a turnat benzină dintr-o sticlă din plastic. În momentul în care a făcut asta, stropi de benzină aprinsă i-au cuprins bărbatului hainele, dar și zona aragazului. Oala cu apă s-a transformat pratic într-o torță, iar micuța, care se afla chiar lângă părintele său, nu a avut nicio șansă.

Din fericire mama şi celălalt copil au ieşit la timp din rulotă, însă tatăl a suferit răni grave şi a murit la o săptămână după tragedie.

Citeşte şi O fetiţă a murit arsă, iar un băiat şi părinţii lui au ajuns la spital după ce rulota în care se aflau a luat foc în Constanţa