Noi detalii terifiante despre criminalul Gheorghe Dincă. Cum şi-a modificat maşina pentru a răpi victime

Apar noi detalii din ancheta de la Caracal. Se pare că Gheorghe Dincă avea maşina pregătită pentru răpiri. Şocant ce a montat în vehicul de unul singur.

13 aug. 2019, 06:56
Noi detalii terifiante despre criminalul Gheorghe Dincă. Cum şi-a modificat maşina pentru a răpi victime

Ancheta desfășurată la Caracal scoate zilnic detalii uluitoare despre Gheorghe Dincă, cel care le-a rapid și le-ar fi ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Monstrul din Caracal și-a făcut mașina special pentru a-și putea sechestra victimele.

Citeşte şi: Alexandru Cumpănaşu, documentul care aruncă în aer ancheta în cazul Caracal: „Nu mă las până criminalii ăştia nu fac puşcărie”

Despre butoiul unde Dincă spune că a ars-o pe Alexandra specialiștii aveau să dea detalii uluitoare. „La o analiză atentă, se poate observa clar că acel recipient este conceput pentru incinerare. Are anumite orificii ce dau de înțeles acest lucru, orificii larerale pe unde întră aerul și automat se produce o accelerare de ardere. E clar că a fost gândit pentru a ucide, în momentul în care a fost realizat. Nimic nu este întâmplător acolo”, au caracterizat persoane specializate.

Citeşte şi: Avocatul familiei Luizei Melencu avertizează: „Dincă nu este nebun, rog să fie păzit bine” 

Se pare că și autoturismul lui Gheorghe Dincă ar fi fost modificat special pentru răpiri. Astfel, din spusele unei tinere care a refuzat să meargă cu el spre casă, criminalul din Caracal avea un element șocant în mașină! „M-a abordat în stație. Eram cu încă alte două persoane și a insistat să mă ducă la destinație. Nu mi-a plăcut că era insistent și l-am refuzat, în plus, îmi aduc aminte că am văzut la scaunele din spatele autoturismului un grilaj de metal! Am fost îngrozită. Am zis că mai bine aștept autobuzul și bine am făcut. Doamne ferește, cine știe ce putea să mi se întâmple”, a spus o femeie, potrivit wowbiz.ro.