Noi dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiţă: Coldea şi Kovesi aveau legătură cu CIA VIDEO

Sebastian Ghiță a făcut noi dezvăluiri, în cel de-al treilea episod din interviul realizat de Ion Cristoiu la Belgrad. Conform fostului deputat PSD, Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea aveau legături cu CIA.

RomaniaTV.net
19 mart. 2018, 19:23
Noi dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiţă: Coldea şi Kovesi aveau legătură cu CIA VIDEO

„Pe ei nu îi interesează corupția. ”Hai, dă-ne pe unul mare și tu scapi!”, asta le spuneau procurorii. Domnul Maior a confirmat, la Comisie, întâlnirile dintre mine, doamna Kovesi și dânsul în sediile SRI. În general, Florian Coldea se întâlnea, o chema, discuta cu Kovesi și mulți alții eram și noi pe acolo. Câteodată discutau separat, câteodată discuta Maior cu Kovesi. Pe vremea când Kovesi conducea Parchetul General se ocupa de multe chestiuni care, odată, cu plecarea ei la DNA, s-au mutat acolo.

Evident că între Coldea și Kovesi erau și alte lucruri în afara celor de siguranță națională. Cred că SRI a ajutat-o mai mult pe Codruța decât pe alții. O ajuta și personal, și instituțional. Era meritul Codruței că stătea atât de aproape de Coldea. E o chestiune de evidență că Florian Coldea și Kovesi aveau legătură cu CIA. CIA are una dintre cele mai puternice ”antene” din zonă în România”, a spus Sebastian Ghiță.

Citeşte şi Sebastian Ghiţă: DNA alerga după Ponta din 2013. Dacă ieşea preşedinte, îi făceau dosar ca lui Iohannis


Sebastian Ghiţă: Astăzi, DNA este noua Securitate. Mi-au făcut dosar să ajungă la Ponta VIDEO