Dezvăluiri din ancheta privind moartea lui Bălăşescu. A fost găsit cu MÂINILE LEGATE şi cu CĂLUŞ în gură VIDEO

Fostul secretar PNL Mihail Bălăşescu a fost găsit mort, cu mâinile legate şi cu gura astupată cu un căluş, potrivit România TV. Poliţia bănuieşte că ucigaşul e fostul socru al politicianului, de altfel, crima a avut loc chiar în casa suspectului.

05 sept. 2015, 10:19
Dezvăluiri din ancheta privind moartea lui Bălăşescu. A fost găsit cu MÂINILE LEGATE şi cu CĂLUŞ în gură VIDEO

Fostul socru l-a chemat să se întâlnească cu Bălăşescu pentru a media conflictul dintre el şi fosta sa soţie, conflict care a plecat de la partajul dintre cei doi. Liberalul a câştigat de curând o maşină în procesul de partaj cu Ana Maria Burchel. Autoturismul ar fi fost în posesia fostului socru care i-a propus să se întâlnească pentru a rezolva litigiul. De aici, lucrurile ar fi degenerat.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Mihail Bălăşescu. Ucigaşul A RECUNOSCUT crima într-un bilet

Cadavrul acestuia a fost găsit de fosta sa soţie, care a fost audiată în cursul nopţii de anchetatori.

Trupul neînsufleţit prezenta urme de violenţă şi avea un căluş în gură, ceea ce poate duce la ipoteza unei crime cu premeditare, potrivit România TV

Apartamentul în care a avut loc crima e situat în Bragadiru şi aparţine fostului socru al lui Mihail Bălăşescu. Liderul PNL avea un conflict deschis cu familia fostei soţii, Ana Maria Burchel. Bălăşescu ar fi fost chiar ameninţat cu moartea de rudele femeii.

Avocata lui Bălăşescu susţine că politicianul ar fi fost atras într-o cursă de fostul socru. Mai mult, se pare că acesta  ar fi lăsat şi un bilet în care îşi mărturiseşte intenţiile criminale şi în care anunţă că nimeni n-o să-l mai vadă vreodată.

„Politistul de la criminalistica a spus că i-a dat cu ceva în cap de i-a sfărmat capul şi pe urmă a fugit pentru că poliţişti căutau pe aici, obiectul, arma”, a precizat o vecină a fostului socru al victimei.

Mihail Bălăşescu a avut patru căsnicii, dar ultima, cea cu Ana Maria Burghel, s-a terminat cu scandal. Presa mondenă a scris că, la procesul de partaj, femeia a cerut inclusiv suportul de la televizor, cuptorul cu microunde şi husa telefonului mobil.

Citeşte şi: Crin Antonescu, reacţie după moartea lui Bălăşescu: Sunt şocat! Era o persoană jovială şi optimistă

În politică, Bălăşescu s-a făcut remarcat printr-un scandal sexual. În 2010, el s-a lăudat că a întreţinut relaţii cu o colegă de partid chiar în biroul lui Antonescu, pe vremea când ocupa funcţia de secretar general adjunct al PNL.

Poliţiştii şi procurorii îl caută pe principalul suspect în cazul crimei, fostul socru al lui Mihail Bălăşescu.