Noi dezvăluiri în cazul românului linşat în Franţa: Agresorii erau înarmaţi cu arme automate

Dezvăluiri şocante în cazul românului linşat în Franţa. Tânărul de etnie romă a încercat să fugă de agresorii săi, care erau înarmaţi cu arme automate, săbii şi bâte de baseball, însă aceştia au încercuit tabăra în care se afla şi l-au capturat. El a fost urcat în maşină sub ameninţarea armei. Între timp, starea tânărului s-a îmbunătăţit uşor.

23 iun. 2014, 06:07
Noi dezvăluiri în cazul românului linşat în Franţa: Agresorii erau înarmaţi cu arme automate

Drama tânărului se pare că a pornit de la o spargere. Un copil de 11 ani a surprins un hoţ intrând într-o locuinţă, scrie presa franceză. Mai târziu, un tânăr rom este găsit aproape mort într-un cărucior de supermarket după ce a fost bătut crunt, potrivit România TV.

În acea zi de 13 iunie, mai mulţi tineri au venit la intrarea în tabăra în care se afla minorul rom. Înarmaţi cu bâte, aceştia le-au spus celor din tabără că vor să vorbească cu Gheorghe, aşa cum îl cheamă pe tânăr, pentru a recupera ceea ce acesta a furat. Grupul nu a vrut să-l predea pe minor, aşa că agresorii au ameninţat că se vor întoarce după el.

La nici două ore, tinerii s-au întors înarmaţi până în dinţi, cu arme automate, săbii şi bâte de baseball, au spus martorii. În acel moment, adolescentul a vrut să sară peste gard pentru a scăpa, însă agresorii au încercuit tabăra şi l-au prins. El a fost urcat într-o maşină sub ameninţarea armei. În acea seară, agresorii i-au sunat pe părinţii românului şi le-au cerut răscumpărare.

Telefonul tânărului a fost folosit de răpitori pentru a vorbi cu familia acestuia. Răscumpărarea a fost fixată la 15.000 de euro, ca mai apoi suma să fie schimbată şi să ajungă la 5.000 de euro„, a declarat procurorul Sylvie Moisson.

Mai târziu, tânărul este găsit inconştient într-un cărucior, cu faţa tumefiată după ce agresorii l-au bătut cu bestialitate într-o pivniţă. El a ajuns în stare gravă la spital, iar doctorii i-au indus coma artificială. Acum starea tânărului s-a ameliorat uşor, scrie Le Journal du Dimanche.

CTEŞTE ŞI: Detalii ŞOCANTE despre ROMUL LINŞAT în Franţa: Spărsese locuinţa unuia dintre TRAFICANŢI