NOI ÎNREGISTRĂRI revoltătoare cu învăţătoarea din Cluj care umileşte elevii: „Cred că vă mut gura la ceafă”

Au apărut noi înregistrări revoltătoare cu învăţătoarea din Cluj care umileşte elevii. Femeia îi jigneşte pe copii în timpul orelor şi îi denigrează pe părinţii acestora. După primele înregistrări, Inspectoratul Şcolar a decis doar ca un inspector să o asiste pe învăţătoare la ore, informează România TV.

02 apr. 2015, 05:46
NOI ÎNREGISTRĂRI revoltătoare cu învăţătoarea din Cluj care umileşte elevii: „Cred că vă mut gura la ceafă”

Învățătoarea de la Liceul de Muzică „Sigismund Toduță” din Cluj-Napoca este acuzată de părinți că obişnuieşte să-i umilească pe elevi şi să le adreseze vorbe grele. Părinţii au prezentat mai multe înregistrări audio, care arată că femeia este violentă verbal cu elevii săi.

Fată! Ştii de ce? Ştii de ce? Tot hoaţă te numeşti! Că furi tu sau dai la altul, îl faci şi pe ală să fie hoţ. Neruşinată! Cred că vă mut gura la ceafă dacă vreunul vreodată aud că-mi spune ceva mie. Când mama şi tata nu-s capabili să pună gura închisă la copil, să-şi ţină gura şi să răspundă numai când trebuie, de-aia copilul devine prost crescut„, le-a spus profesoara copiilor.

Andreea Coroian Goldiş, purtător de cuvânt al ISJ Cluj-Napoca, a declarat că la Inspectorat s-a primit o reclamaţie, prin care părinţii semnalează această situaţie. Totodată, Inspectoratul Şcolar a decis doar ca un inspector să o asiste pe învăţătoare la ore.

Citeşte şi Învăţătoare de la clasa I, înregistrată în timp ce îşi UMILEŞTE elevii: Jumătate de creier ce eşti! Eşti nebun