NOI mărturii CUTREMURĂTOARE în cazul elevei DROGATE şi VIOLATE de către şase colegi

Cazul elevei din Constanta care sustine ca a fost drogata si violata de sase colegi de clasa a devenit un adevarat fenomen pe Internet.

30 dec. 2013, 08:08

Orgia a fost filmata de unul dintre participanti, iar imaginile au ajuns, printr-un complex dubios de imprejurari, pe Internet. Minora, al carui nume nu-l vom dezvalui pentru a-i proteja identitatea, are 15 ani si provine dintr-o familie buna. Ulterior, dupa ce filmuletele cu partida de sex au ajuns pe Internet, fata a depus plangere impotriva colegilor, sustinand ca a fost drogata si apoi violata.

De partea cealalta, baietii sustin o alta varianta. A.B. spune ca a facut de mai multe ori sex cu colega lui de clasa, cu toate ca oficial, nu formau un cuplu. „Nu am fost niciodata cu ea. Pur si simplu ea voia ca nu e usa de biserica. Eu voiam ca na, sunt baiat, cine p… mea nu ar vrea? Eram amandoi in aceeasi clasa si pana la urma, daca voiam amandoi ceva mai bun de facut dupa ore… Am zis si repet, din cauza filmuletelor se victimizeaza ea acum in ultimul hal si a zis ca a fost inconstienta, ca a fost violata si toate celelalte. Ca sa spele rusinea ca daca face asta o s-o creada toti pe ea o sfanta si o sa ne creada lumea niste violatori. Pacat ca minciuna are picioare scurte”, a scris baiatul pe pagina lui de socializare, unde le raspunde prietenilor la intrebarile legate despre acest caz. In sprijinul celor afirmate, baiatul a postat si cateva imagini, surprinse cu o luna inainte de incident. Intr-una dintre acestea, tanara este alaturi de el si de un alt baiat care tine un prezervativ intre dinti, iar in alta el sta sprijinit cu capul pe fundul ei, cu mentiunea ca aceasta are cel mai sexy posterior din clasa. De remercat ca nici unul dintre participantii la „eveniment” nu are mai mult de 15 ani.

Tanarul sustine ca la doua zile dupa viol, a stat de vorba doua ore cu fata la telefon, fara ca aceasta sa se planga de ceva

Baiatul a mai pus o captura a telefonului sau, prin care incearca sa demonstreze ca la doua zile dupa asa-zisul viol, fata l-a sunat si au stat de vorba mai bine de doua ore.

Orgia de la Constanta este in aceste zile printre cele mai cautate subiecte pe Internet. Despre intamplarile prin care a trecut fata s-au compus melodii pe Youtube si au aparut bancuri. De asemenea, pe numele fetei au aparut foarte multe conturi false pe Facebook. 

Citeşte mai mult pe wowbiz.ro