Noi resturi din avionul Malaysia Airline, MH370, au fost găsite pe insula Reunion VIDEO

Noi resturi din avionul Malaysia Airlines au ajuns pe uscat. După bucata de aripă descoperită săptămâna trecută pe o plajă de pe insula Reunion, acum s-au găsit bucăţi de scaune şi ferestre de avion. Rudele victimelor vor să meargă pe insulă şi aşteaptă găsirea cutiilor negre ale aeronavei.

07 aug. 2015, 06:22
Noi resturi din avionul Malaysia Airline, MH370, au fost găsite pe insula Reunion VIDEO

Bucăţi de scaune şi de ferestre de avion au ajuns pe plajele de pe insula franceză Reunion, din oceanul Indian. În acelaşi loc săptămâna trecută a fost găsită o parte dintr-o aripă care aparţine avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines dispărut în urmă cu un an şi jumătate. Aceasta a fost prima dovadă clară că aeronava s-a prăbuşit în Oceanul Indian. Locul exact unde se află epava este încă necunoscut, în ciuda căutărilor la care iau parte echipe din nenumărate ţări şi care durează din martie 2014.

Citeşte şi Zborul MH370: Anunţ despre fragmentul de aripă de avion găsit în insula Reunion

Între timp, vestea că bucata din aripa găsită pe plajă aparţine, într-adevăr, cursei dispărute a fost primită cu furie şi scepticism de rudele victimelor.

„Următorul pas este să cerem Guvernului malaysian şi Malaysia Airlines să ne ajute să mergem pe (insula – n.r.) Reunion. Vom merge la locul (unde a fost găsit flapsul – n.r.) şi îl vom vedea cu ochii noştri. Nu credem nimic din ce spun ei”, a spus un bărbat.

Familiile spun că descoperirea nu înseamnă nimic până când nu vor fi găsite cutiile negre ale avionului care vor putea arăta ce s-a întâmplat în momentul tragediei.

Citeşte şi Bucăţi din avionul malaezian dispărut, MH370, au fost găsite pe Insula Reunion