Noi scandaluri între rudele lui Sergiu Nicolaescu. Vezi care sunt ultimele motive de ceartă

Scandalurile după moartea lui Sergiu Nicolaescu se ţin lanţ. Potrivit România TV, Iolanda Nicolaescu, sora regizorului, este suparată pe autorităţile din Târgu Jiu, localitatea natală a lui Nicolaescu, pentru că nu au anunţat-o că fratele său este comemorat vineri, când are loc şi dezvelirea bustului artistului.

06 dec. 2013, 10:49
Noi scandaluri între rudele lui Sergiu Nicolaescu. Vezi care sunt ultimele motive de ceartă

Autorităţile din Târgu Jiu susţin că de invitaţii de la Bucureşti s-au ocupat exclusiv cei care au finanţat realizarea bustului lui Sergiu Nicolaescu.

Vezi şi Bustul lui Sergiu Nicolaescu este GATA. Vezi primele imagini cu sculptura VIDEO

Potrivit România TV, cei care au dat banii au fost soţia artistului, Dana Nicolaescu, şi regizorul Ion Cărmăzan, cel mai bun prieten al marelui dispărut. Având în vedere conflictul dintre Iolanda Nicolaescu şi Dana, este lesne de înţeles de ce sora regizorului nu a fost invitată la acest eveniment.

Dezvelirea bustului are loc la un an după ce Sergiu Nicolaescu a participat la Târgu Jiu la inaugurarea cinematrografului 3D care îi poartă numele. Tot vineri, locuitorii din Târgu Jiu au fost invitaţi la cinematograf, unde vor putea intra gratuit la filmele lui Sergiu Nicolaescu.

Potrivit România TV, în jurul morţii regizorului a mai izbucnit un conflict, Dana Nicolaescu cerând bani pentru câteva bunuri ale regizorului, pe care autorităţile intenţionau să le expună în sediul cinematografului.

Citeşte şi Scandalul pe averea lui Sergiu Nicolaescu ia o nouă întorsătură