Noi victime acuză mafia magistraţilor din Ploieşti. Un nou caz de abuz al procurorului Negulescu VIDEO

Condamnată la cinci ani de închisoare după ce a fost acuzată că a incendiat filiala băncii la care muncea, Camelia Dănilă a vrut s-o denunţe pe judecătoare la celebrul procuror Mircea Negulescu, zis Portocală. Femeia admite că ideea a fost una proastă, cei doi fiind buni prieteni. "Incendiatoarea" băncii de la Ploieşti a vorbit în exclusivitate pentru România TV.

14 feb. 2018, 15:20
Noi victime acuză mafia magistraţilor din Ploieşti. Un nou caz de abuz al procurorului Negulescu VIDEO

„Mie mi-au distrus familia, eu sunt bolnavă, cu tensiune, cu operaţie de tumoră. În urma acestei probleme mi-a murit şi mama, în trei luni a făcut un cancer galopant. Soţul meu este bolnav, avem sechestru pe apartament, avem o datorie la întreţinere de peste 20.000 de lei, nu avem posibilităţi, nu am din ce să mă întreţin, soţul este cu grad de handicap, cu prognostic de viaţă rezervat.

Domnul procuror Negulescu, domnul procuror Lefter… Un simplu cetăţean al acestei ţări nu-şi poate găsi dreptatea în justiţia din România! Cu Poliţia din Ploieşti, cu procurorii din Ploieşti, cu judecătorii din Ploieşti, un om simplu nu-şi poate găsi dreptatea! Fac exact ce li se dictează din partea Serviciilor. Ancheta care s-a făcut s-a făcut în absenţa mea, eu nu ştiu ce probe s-au preluat, inventarierea s-a făcut fără mine pentru că mie mi s-a interzis accesul în tezaur.

Eu am fost acuzată că am incendiat tezaurul şi că mi-am însuşit suma de 150.000 de euro. Total neadevărat pentru că eu eram gestionarul acelor valori. Nu ştiu ce a ars, nu ştiu cum erau bancnotele, nu ştiu absolut nimic. Mai mult, au declarat un prejudiciu de 548.000 de euro în condiţiile în care soldul total al tezaurului, inclusiv moneda metalică, era de 518.000 de euro. Plicul cu apelul nu a ajuns la dosar. Am recipisa de depunere a plicului, am fost la Poşta unde a fost depus, am copie după registru, plicul a plecat din poşta unde a fost depus, problema este că acest plic nu se află la dosar.

Cioteşte şi Şeful de poliţie săltat de mascaţi face acuzaţii grave la adresa DNA Prahova. Ce infracţiuni au comis procurorii VIDEO

M-am prezentat la domnul procuror Negulescu în intenţia de a face o reclamaţie domnului procuror Lefter Cătălin, doamnei judecător Zamfirescu Anca, domnului inspector Mitrea Ionuţ, inspector de Poliţie. După ce i-am prezentat domnului Negulescu situaţia şi i-am pronunţat aceste nume, domnul Negulescu mi-a sugerat că nu este de competenţa dumnealui. Ulterior am aflat că domnul procuror Negulescu avea o relaţie foarte bună cu doamna judecător Zamfirescu.

Mi s-a depistat o hemoglobină 5, mi s-a pus perfuzie, au venit la maternitate în condiţiile în care eram cu două perfuzii să-mi ia declaraţii. Mi s-a prelevat o biopsie pentru că urma să aibă loc o intervenţie chirurgicală. În două luni, tumora mea de la dimensiunea unei mingi de tenis a ajuns la dimensiunea unei mingi de fotbal. În momentul în care am fost externată, domnul Mitrea mă aştepta la poarta maternităţii. M-a arestat. Eram cu perfuzia-n mână. Am fost dusă cu perfuzia-n mână până în arestul Poliţiei de la Târgovişte„, a povestit Camelia Dănilă, pentru România TV.