NOROC PERVERS. Cel mai URÂT om din ţară a CÂŞTIGAT la LOTO o adevărată avere FOTO

Norocul nu pare să ţină cont de persoană, fiind, după cum ar spune unii, orb. Astfel, un pedofil din America, considerat una dintre cele mai urâte persoane de pe continent, a câştigat o sumă importantă de bani la loto.

12 dec. 2014, 07:14

Timothy Poole, bărbatul care se află pe lista celor mai detestaţi americani după ce a violat un copil, este câştigătorul premiului de 3 milioane de dolari la loteria americană, potrivit Huffington Post.

Citeşte şi REZULTATE LOTO 11 DECEMBRIE 2014: NUMERE LOTO 6/49 (6 din 49), JOKER şi NOROC

Fostul puşcăriaş se află pe lista „obsedaţilor sexuali ţinuţi sub observaţie” din anul 2003, atunci când a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru pedofilie. Bărbatul de 43 de ani, care are peste 200 kg, din Mount Dora, Florida, a violat un băieţel de 9 ani, în 1999.

Citeşte şi Violatorii ar putea fi CASTRAŢI CHIMIC. Proiect de lege în acest sens, adoptat tacit de Senat

Cu toate că nimeni nu mai vorbea cu el şi toţi îl urau, norocul său s-a schimbat după ce a câştigat premiul cel mare. De profesie şofer şi dispecer la compania de taxi a mamei lui, Triangle Cab, Poole a cumpărat biletul câştigător weekend-ul trecut. El nu a fost niciodată căsătorit, nu are copii şi locuieşte cu mama lui într-o rulotă.

Voi folosi banii câştigaţi investind în compania de taxi a mamei„, a declarat el.