Nostradamus a prezis cutremurele şi inundaţiile din acest an. Află când va veni SFÂRŞITUL LUMII

Cutremurele şi inundaţiile din acest an au fost prezise de Nostradamus. În profeţiile sale, Nostradamus scria că în 2013 vor fi foarte multe cutremure, iar unele din acestea pot atinge intensităţi mari. Tot el a prezis că sfârşitul lumii va fi în 2016.

RomaniaTV.net
10 oct. 2013, 06:16
Nostradamus a prezis cutremurele şi inundaţiile din acest an. Află când va veni SFÂRŞITUL LUMII

Întâmplător sau nu, 2013 a fost un an cu multe cutremure, care nu au ocolit România. Sute de sesime cu intensităţi diferite s-au produs în ţara noastră, potrivit România TV.

Nostradamus a prezis, de asemenea, că distrugeri masive se vor produce în mai multe zone ale lumii, cum ar fi Australia şi Statele Unite. Din păcate, profeţiile s-au adeverit. În 2013, mai multe state au fost lovite de fenomene meteo extreme.

Şi nu sunt singurele predicţii care s-au adeverit. Nostradamus a prevăzut şi atacul din 11 septembrie 2001 din Statele Unite. El scria în profeţiile sale că un foc va lovi Oraşul Nou, adică New York şi că două mari pietre, care erau turnurile gemene, se vor război.

Pentru anul 2013, Nostradamus a prezis şi începerea unui război mondial, care se va desfăşura până în anul 2016, când nu vor mai exista prea mulţi oameni pe Pământ.

Nostradamus este unul dintre cei mai prolifici profeți ai omenirii. Se spune că atunci când venea momentul unei alte viziuni, îngeri foarte mari veneau în casa lui Nostradamus și îl luau pentru a-l duce într-un loc special unde îi proiectau viitorul.