Nostradamus: Rusia va distruge România în debutul celui de-AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL

Ucraina se află pe un butoi de pulbere și conform ultimelor evenimente este posibil ca un alt război mondial să se declanșeze. În timp ce marile puteri ale lumii stau și privesc fără reacție, prim-ministrul ucrainean Arseni Iaţeniuk acuză Rusia că dorește începerea celui de-Al Treilea Război Mondial.

RomaniaTV.net
28 apr. 2014, 07:45

„Tentativele de agresiune ale armatei ruseşti asupra teritoriului Ucrainei vor conduce la un conflict pe teritoriul Europei. Lumea nu a uitat al Doilea Război Mondial, iar Rusia vrea să lanseze al treilea război mondial”, a declarat Iaţeniuk într-o şedinţă de Guvern.

NOSTRADAMUS: AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL va începe când „CĂMILA” va bea apă din Dunăre

La prima vedere acest scenariu pare desprins dintr-o carte science-fiction, dar dacă privim profețiile efectuate în trecut de către celebrul Nostradamus, putem să creăm o imagine interesantă. Cert este faptul că prezicătorul francez a văzut, în urmă cu peste 500 de ani, că Al Treilea Război Mondial va fi declanşat de Rusia. Mai mult de atât, prima țară cucerită va fi România. Descrierea este de o violenta deosebita iar gravitatea limbajului indica faptul ca atunci când aceste evenimente vor avea loc,impactul asupra populaţiei naţionale dar si globale,va fi unul major. Iată și catrenul în cauză:

Din Rusia vor navali în masă..
Distrugătorul Antic va ruina acel oraș,
Violența distruge “Romanie” va suferi,
Astfel, flacările Marelui Război ne mai putând fi oprite.

Dacă includem ideea că Ucraina a fost cucerită cu mult timp înainte ca un război adevărat să înceapă, atunci conform celor scrise de Nostradamus, următoarea țară pe lista Rusiei este România, scrie efemeride.ro.

Termenul „Românie”,care înseamnă „Romanii”, este considerat de unii că ar face referire la Italia însăşi,catrenul descriind un atac de proporţii asupra Italiei.Alţii însă au remarcat faptul că este specificat în finalul catrenului efectul politic şi militar pe care îl produce acest atac al Rusiei: „Astfel, flacările Marelui Război ne mai putând fi oprite.”

Citeşte şi APOCALIPSA este aproape. PREZICERI ÎNFRICOŞĂTOARE ale lui NOSTRADAMUS pentru 2014 VIDEO

Acest vers, de fapt, sugerează indirect că românii se trag dintr-un popor latin și că până la urmă este vorba despre țara noastră care va fi lovită de violența fără precedent al imperiului Rusiei. Pe de cealaltă parte, dacă un război mondial se declanșează este normal ca prima țară atacată de Rusia să fie România și nu Italia.

Astfel, prima victimă va fi România, ţara aflată de nu mult timp în Nato, ţara care găzduieşte baza americană şi elemente de scut Antiracheta, țara marionetă condusă după bunul plac al occidentalilor. După atacarea şi distrugerea României,izbucnirea războiului la scară planetară nu mai poate fi oprit,în ciuda eforturilor diplomatice a unora. Citeşte şi Nostradamus a prezis cutremurele şi inundaţiile din acest an. Află când va veni SFÂRŞITUL LUMII