NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 19 iunie 2019. Conversatii aprinse

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 19 IUNIE 2019. O zi cu energii puternice la care trebuie sa fim atenti. Marte si Mercur sunt in opozitie cu Pluto. Conversatiile pot deveni aprinse si pot avea puterea sa-ti schimbe viata. Apara-ti ideile daca este nevoie. Ziua de azi nu este pentru cei slabi.

19 iun. 2019, 04:50
NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 19 iunie 2019. Conversatii aprinse

Iata previziunile pentru fiecare zodie.

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Poti avea tendinta sa pretinzi ca totul este roz in relatia ta si sa refuzi sa accepti ca ati facut niste greseli care pot pune in pericol legaturile dintre voi. Mai bine ai coopera cu partenerul si ati gasi solutii care sa va avantajeze pe amandoi. Daca esti singur, sunt sanse sa intalnesti oameni care readuca pofta de viata.

Horoscop zilnic dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Adevaruri neplacute pot iesi la iveala. Nu stii ce sa faci, esti bulversat. Indiferent daca sunt adevararurile tale sau ale partenerului, trebuie sa-ti mentii calmul si sa ai incredere in relatia voastra. Nu ezita si nu fi egoist. Daca esti singur, iesi mai mult si distreaza-te. Sunt sanse mari sa intalnesti persoana care sa-ti satisfaca toate poftele.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Nu e de mirare ca partenerul de cuplu se plange. Esti atat de abosrbit de treburile de la birou incat nu iti mai pasa de restul lumii. Incearca sa faci niste eforturi pentru a echilibra situatia. Daca esti singur, nimeni nu poate rezista sarmului tau. Ai sansa sa flirtezi din nou, ceea ce-ti va ridica puternic egoul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.