Nu ai experienţă şi vrei să munceşti? Iată unde te poţi angaja acum la Maxbet

Maxbet Romania face angajări în Bucureşti, Bacău, Buzău, Constanţa, Galaţi, Ploieşti, Suceava, în această perioadă. Află dintr-un material RomaniaTV.net ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

RomaniaTV.net
24 feb. 2014, 11:24
Nu ai experienţă şi vrei să munceşti? Iată unde te poţi angaja acum la Maxbet

Maxbet angajează 10 oameni pe postul de supraveghetor sală în Bucureşti. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii absolvite cu diploma de Bacalaureat, are abilităţi de calcul matematic, este organizat şi responsabil, este orientat către clienţi şi este un bun comunicator. Trebuie să fii dispus să munceşti în ture, inclusiv în tura de noapte, dacă vrei să fii angajat pe postul vacant la Maxbet. 14 martie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru postul vacant la Maxbet, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.


Maxbet angajează 10 operatori sală de jocuri la Bacău, Buzău, Constanţa, Galaţi, Ploieşti, Suceava.
Candidaţii potriviţi pentru acest post întrunesc criteriile de eligibilitate specificate în cazul postului descris anterior.
Până pe 6 martie se primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi accesa aici. 


Maxbet angajează doi operatori sisteme de supraveghere în Bucureşti. Eşti potrivit pentru acest post dacă eşti cel puţin student, preferabil la Electronică sau Calculatoare, ai minimum trei ani experienţă de muncă, ai atenţie distibutivă, ai cunoştinţe avansate de limba engleză şi de operare Office. Candidatul ideal pentru acest post e dispus să muncească în ture, inclusiv în tura de noapte, şi poate performa într-un spaţiu închis şi în condiţii de stres. 

22 martie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.