Nu ai vrea să găseşti aşa ceva în TELEFON. Descoperirea ŞOCANTĂ făcută de o femeie când s-a uitat la IMAGINI

O femeie din Marea Britanie a fost şocată în momentul în care a descoperit o poză extrem de suspectă în telefonul ei. Astfel, ea a găsit imaginea unui bărbat care stătea în sufrageria ei, lângă propria geantă, în timp ce tânăra se afla la duş. Mai mult, se pare că hoţul fura doar mâncare.

14 nov. 2013, 12:18

Femeia de 30 de ani din Plymouth, Devon, al cărui nume nu a fost dat publicităţii din motive de siguranţă, a fost uimită să descopere că cineva îi intra în casă, când ea se afla la baie şi îi umbla prin lucrurile personale, inclusiv prin telefon, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Gestul ŞOCANT la care a recurs o tânără după ce IUBITUL nu a sunat-o FOTO

Şocant este faptul că la un moment dat, bărbatul s-a fotografiat cu telefonul proprietarei şi nu a şters imaginea. Mai mult, el fura doar mâncare şi apoi pleca. Descoperirea a fost făcută la câteva săptămâni după incident, atunci când ea s-a uitat la toate imaginile din telefon în timp ce căuta o fotografie anume de la o petrecere.

Poza sigur a fost făcută în timp ce eram la duş. Mi-a luat o săptămână să o descoper. Acum de câte ori aud un zgomot, tresar. Ce mă sperie este că nimic de valoare nu a fost furat, doar mâncare. Am schimbat toate încuietorile şi vreau să îmi iau un câine„, a declarat ea.

După ce a arătat poza prietenilor, aceasta a sunat imediat la poliţie. Mai mult, a schimbat toate încuietorile din casă şi s-a mutat pentru câteva zile la prieteni. În acelaşi timp, a descoperit că după aceste acţiuni mâncarea din frigider nu a mai început să dispară. Chipul bărbatului se poate vedea clar. El este chel, are cercel în ureche şi pare să aibă o verighetă pe deget. Poliţia se află în prezent în alertă, iar suspectul este căutat de autorităţi.

Citeşte şi Cel mai mic şi mai uşor telefon din lume