Nu e glumă. URĂRI şi FELICITĂRI pentru absolvenţii de BACALAUREAT pe internet

BAC 2015: Cu ocazia aboslvirii examenului de BACALAUREAT au apărut, pe lângă deja tradiţionalele perle, şi mesaje de felicitare. Unele sunt chiar amuzante. 

08 iul. 2015, 12:57
Nu e glumă. URĂRI şi FELICITĂRI pentru absolvenţii de BACALAUREAT pe internet

BAC 2015: Cum pe net există felicitări pentru fiecare eveniment petrecut la români, zi de naştere, zi de nume, căsătorie…etc, au fost inventate şi câteva felicitări pentru cei care au abslovit examenul maturităţii, respectiv Bacalaureatul. Mai jos aveţi felicitările

  • Ai luat BACALAUREATUL, hai sa sarbatorim-sa bem in nestire, sa ajungem la tv…sub forma de stire!

Citeşte şi REZULTATE BAC 2015: Un olimpic, admis la cinci facultăţi din Anglia şi la una din SUA

  • Felicitari cu ocazia absolvirii cu brio a BACALAUREATULUI! Mult succes in continuare si bafta la viitoarele examene ale vieţii. 
  • Cu ocazia absolvirii BACALAUREATULUI, iti uram succes in continuare, pe drumul ce il vei alege! Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii si sa te indrume spre calea cea buna a vietii! Mult succesc draga noastra!
  • Meriti si vei avea o viata frumoasa si fericita, acum dupa ce ai luat BACALAUREATUL. Trebuie sa-ti alegi cu grija idealurile si sa tintesti cat mai sus. Munceste cu placere pentru a avea mereu success. Fii sincer cu oamenii si ajuta-i atunci cand poti, dar nu-ti lasa soarta in mainile lor. Doar tu iti poti face viata mai usoara si mai frumoasa. Lupta cu toate fortele pentru a-ti atinge scopurile. Felicitari cu ocazia absolvirii.

Citeşte şi Singura elevă din Cluj cu media 10 la Bacalaureat. Ce spune despre dificultatea subiectelor de la BAC 2015

  • Felicitari pentru absolvirea BACALAUREATULUI! Acum ca ai devenit adult paseste inainte! Indrazneste! Iar daca pamantul spre care inaintezi nu exista inca, Dumnezeu il va crea special pentru a-ti rasplati indrazneala.