Nu e prima oară când Vladimir Drăghia donează banii câştigaţi la un concurs. Totul a ieşit la iveală după Exatlon

Gestul superb facut de Vladimir Drăghia în finala Exatlon România, de a-şi dona banii câştigaţi, nu este primul de acest gen făcut de acesta.

24 mai 2018, 15:29
Nu e prima oară când Vladimir Drăghia donează banii câştigaţi la un concurs. Totul a ieşit la iveală după Exatlon

În 2015, Vladimir Draghia a câștigat show-ul Tv „Spalsh vedete la apă”, iar marele premiu în valoare de 30.000 de euro a fost donat surorilor Marina și Andreea Sandu, două mici campioane la sărituri în apă, care își doresc să facă performanță.

Vladimir a câștigat și marele premiu la show-ul TV „Șerifi de România”, donând și atunci banii câștigați.  „Și pentru cei ce nu cred că Vladimir va dona toți banii, aflați că atunci când a câștigat «Serifi de Romania» a dat toți banii! El nu a făcut public asta atunci, dar Teo a descoperit și a venit cu acte într-o emisiune în care l-a invitat pe Vladimir care într-un final a recunoscut! Deci asta e Vladimir!„, a scris un susținător al Faimosului pe internet.
 
Vladimir Drăghia a câştigat miercuri seara Exatlon România, iar toţi banii câştigaţi, 100.000 euro, vor merge la MagiCAMP, o tabără magică pentru copiii cu afectiuni oncologice, discret supravegheată de medici.