Nu mai da banii pe soluţii de curăţare. Pune acest MEDICAMENT în maşina de spălat, iar hainele tale albe vor fi ca noi

Aspirina nu este doar un bun antiinflamator ci este ideala chiar si la curatarea rufelor albe. Doar cateva tablete te pot ajuta sa obtii cele mai stralucitoare rufe intr-un timp record, cu efort minim.

RomaniaTV.net
28 iun. 2016, 15:29
Nu mai da banii pe soluţii de curăţare. Pune acest MEDICAMENT în maşina de spălat, iar hainele tale albe vor fi ca noi

Indiferent de cat de mult te chinui sa scoti petele de pe rufele albe, acestea nu vor iesi niciodata perfecte din masina de spalat. Daca folosesti clor distrugi tesatura, iar detergentii obisnuiti nu iti vor oferi rezultatele la care te astepti. Secretul este insa aspirina:

Pune cateva aspirine intr-un lighean cu apa fierbinte. Lasa-le sa se dizvolve complet si apoi inmoaie in acest amestec rufele albe care sunt patate sau prafuite. Lasa-le la inmuiat timp de 8 ore (cel mai indicat este peste noapte). Si apoi pune-le in masina de spalat, cu detergent obisnuit. Poti pune tabletele de aspirina si direct in masina de spalat, insa daca le dizolvi inainte si lasi rufele la inmuiat efectul este mult mai puternic.

Cand pui aspirina in masina de spalat acidul pe care aceasta il contine va dizolva petele si va reda rufelor stralucirea pe care au avut-o la inceput. Este indicat sa folosesti aspirina doar pentru rufele albe. Cele colorate ar putea ramane cu pete.